Domuz Gribi

177 görüntüleme
E

Elif Y.

29 Aralık 2025 16:50
İyi akşamlar, bebegımin bugün sürüntü testi pozitif çıktı domuz gribi olduğunu söyledi doktorumuz, bebegım 16 aylık ve ek gıdayı red edıyor tek kabul ettıgı şey mama içmek doktor Enfluvir ilaç verdi influenza için ama oda ishal yaptı tek mama ıctıgı ıcınde bıraz öyle olmuş olabılır. Bu süreçi yaşayan ve bebegıne bıseyler yedırmenın yontemını bulan anneler var mı acaba bu surecı daha hızlı atlatabılmek adına tavsıyelerınıze ihtiyacım var inşallah Osman hocada görür 🙏🏻
E

Elif Y.

29 Aralık 2025 19:07
??
Nurcan K.

Nurcan K.

29 Aralık 2025 19:08
Ben hiç
Bişe yediremedim 5 gün sadece su vemama 26 aylık zamanla düzeliyo
Nurcan K.

Nurcan K.

29 Aralık 2025 19:08
Zorlamayın sadece
E

Elif Y.

29 Aralık 2025 19:09
Bende asla zorlamıyorum ama sadece mamada içim el vermıyor, sizde aynı ılacı mı kullandınız ishal yapmısmıydı sizdede
Nurcan K.

Nurcan K.

2 Ocak 2026 00:39
Yok bizonu kullanmadık antibiyotik kullandıksanki oda ishal yaptı inanın hiç zorlanmadım yemek konusunda zamanla iyi oldu ve yedi şükür benim oğlumda hep mama içiyordu 2 yaşında
S

Saliha A. ..

2 Ocak 2026 14:13
Benim kızım 7 aylık ek gıda asla yemiyor influenza A pozitif bugun 2. Günümüz atesımız sürekli çıkıyor iniyor perişan olduk büyük bir salgın var Rabbim herkesin çocuğuna şifa versin
H

Hümeyra

2 Ocak 2026 14:23
Bizim de 9 aylık pozitif çıktı efluvir verdi doktor ishal yaptı tabi ki yemek de pek yemiyor ve de hasta olduğum için hazırlayamıyorum emiyor çoğunlukla ateşi çıkıyor sürekli düşürmeye çalışıyoruz ikinci gündeyiz
A

Ayşe Ç.

2 Ocak 2026 17:39
Benım bebegımde 15 aylık ve hıc yemek yemıyor doktor gecıcek dedı ama cok halsız bıtkın gecelerı hala ateşlenıyor
E

Elif Y.

2 Ocak 2026 17:40
yanıtlarınıziçin çok teşekkür ediyorum bebegım doktorumuzun verdiği ilaçla toparladı çok şükür tüm hasta bebeklere Allahtan şifa diliyorum 🙏🏻
K

Kübra Ç.

2 Ocak 2026 17:42
Benimdeki 15 aylık 5 gün oldu yemek yemiyor hiçhep aç geziyor mamada sevmiyordu ne yedircemizi. Sasirdik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir