Döküntü
53 görüntüleme
A
Alev S. E.
3 Ekim 2025 17:50
1 Ekim sabaha karşı 5 te kızım ateşlendi 6 aylık bu arada. derecede ateş 36.9 du ama başı el ayakları çok sıcaktı calpol verdim gün içinde de hep çok sıcaktı en fazla 38.0 gördük derecede 14.00 gibi tekrar calpol verdim bekledik 37.4 ü düşmedi akşam 10 suları acil çocuk doktoruna gittik muayene etti boğaz enf. Faranjit dendi bende gördüm bpğazında sivilce tarzı kzıark ortası beyaz bi apse vardı o günden beri antibiyotik , dolven kullanıyoruz ateşi olmadı ancak bugün sabah kulağında kırmızı döküntü olmuştu su dolu. Bir kaç saat sonra ağız kenarlarında 2 3 tane döküntü oldu yine su dolu. Sonra da el parmaklarında şu an 3 el parmağı 1 ayak parmağı ve bacak kıvrımında var bu döküntülerden. Acaba el ayak ağız mı yaşayan var mı bu durumu?:(
D
Duygu B.
4 Ekim 2025 19:55
Bizde de 2 gun ates oldu. Sonra dokuntuler basladi. Aile hekimi atesli hastaliktan sonra dokuntu olabilir demisti ama 3. gun bgn. Dokuntuler artiyor. Doktoruna fotografini gonderdim el ayak hastaligina benziyor dedi. Muhtemelen sizinki de ayni. Bizim agizda yok gordugum kadariyla. Umarim hizlica gecer. 7-10 gun suruyormus. Gecmis olsun
A
Alev S. E.
4 Ekim 2025 19:56
Çok teşekkürler bu gün doktoruna gittik o da el ayak olabilir ancak kullandığı ilaçlara bağlı alerjide gelişmiş olabilir ilaçları keselim bir kaç gün bu şekilde takip et düşmeyen 38 derece ve üzeri ateş olursa döküntü çok şiddetlenirse iştahsızlık gelişirse mutlaka getir dedi