Doktorlar Anneler Fark Etmez Lütfen Cevap Verin

147 görüntüleme
S

Sıla D.

23 Ağustos 2025 20:16
Bebeğim geceleri aniden çığlık çığlığa uyanıyor birkaç gündür. Diştir diye düşünüyordum. Ama bugün akşam üstü saat 3te yaklaşık 3 saat süren ağlama krizi yaşadık. En son yorgun düşüp uyudu. Uyandığında 1 1,5 saat normaldi sonra kriz tekrar başladı. Emme pozisyonunda vücudunu bacaklarını kasıyor çığlık atıp ağlıyor. Omzuma aldığımda sakinleşiyor. Güç bela uyuttum uykusunda sıçrıyor. Emerken inliyor. Diş krizi böyle bişey mi yoksa bi yerine bişey mi oldu bişey mi yuttu midesi bağırsağı mı rahatsız anlayamıyorum. 13 aylık bebeğim
S

Seher Y. T. ..

23 Ağustos 2025 20:19
Kusması var mı veya emerken zorlanıyor mu bırakıyor mu
S

Sıla D.

23 Ağustos 2025 20:21
Kusma yok. Önceden memede saatlerce kalabilirdi ama şimdi sanki emmek istiyor ama ememiyor gibi kısa kısa emip bırakıyor emerken ara ara inliyor. Ama 1 saat önce pilav yedi pilav yerken bi sıkıntı yoktu
S

Sıla D.

23 Ağustos 2025 20:23
Bu arada önceden hiç ağlayan bi bebek değildi. O yüzden şoktayım hiç böyle bişey yaşamadık en sevdiği şeyler bile ağlamasını durdurmuyor dikkatini çekmiyor
S

Seher Y. T. ..

23 Ağustos 2025 20:34
Benim de kızım 9 aylıkken böyle bir süreç yaşadım gündüz bişey yok gibiydi ama gece kabus gibiydi. Emmek istiyor emmemiyor sürekli ağlıyor bazen kusuyor sonra yorgunluktan uyuyordu 1 ay boyunca bir sürü doktora gittim sonra dedim lütfen bir ultrason çekelim ultrason da bağırsağında düğümlenme çıktı . Eğer bu durumunuzla ilgili doktora başvuracaksanız lütfen ultrason da isteyin . Yani kusma olmadığı için kesin var diyemem ama ben de bu süreçten geçtim korkulacak bişey değil bol sıvı ile çözülüyor ama takip edin mutlaka
E

Elif S.

24 Ağustos 2025 09:10
daha küçük olsa omuza alınca yani dik durunca sakinleşmesini gaz'a bağlayacağım aslında ama,, 13 aylıkmış. birkaç gündür yediği, bağırsağı rahatsız edecek bir şey olabilir mi 🤔 yatar pozisyonda rahatsız, gündüz - yani dik pozisyonlarda görece rahat bir bebek çünkü
S

Sıla D.

24 Ağustos 2025 10:35
12 gibi ateşi çıktı birden bire 38.3 oldu hastaneye gittik kan almak istediler ama 2 hafta önce 6. Hastalık geçirdik 2 gün hastanede ellerinden kollarından kan alıp serum bağladıkları için kan vermek istemedik. Röntgen çekildi gaz var dediler lağman yaptılar ateş içinde fitil verdiler ateş düştü. Şuan rahat gibi inşallah böyle devam eder. Et yiyen bi bebek değil geçen gün ilk defa et yedi o yüzden sindirim problemi olma ihtimali var dediler. Ama tüm bunlar ateşi açıklamıyor tekrar ateşi çikarsa kan vereceğiz. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim💕
Ö

Öznur

24 Ağustos 2025 14:01
Merhaba aynıları bizde yaşıyoruz şuan susturamıyorduk başta 15 aylık ne olursa olsun emerdi ağlama krizinde hiçbir şey susturamadı birden ateş yüksekliği kucaktan inmek istememe iki gece neredeyse yatakta hiç uyumadı bir ayda iki defa antibiyotik verdiler ishal kusması vardı o zaman ona bağladım ama ateşini sabaha kadar düşüremedim en son cuma doktora götürdüm karaciğer enzimleri yükselmiş dedi doktor covid testi de aldılar ateşi covid denmiş pozitif geldi fitil yazdı doktorumuz sadece halsizlik ateş takip edin dedi fitilden sonra çok şükür düzeldi ateşi olmadı antibiyotik vs kullanılmıyor sadece ateşi olursa dolven verin dedi doktorumuz bu aralar çocuklarda çıkmaya başlamış

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir