Doktor Sütünüzün Yettiğine Emin Misiniz Dedi

106 görüntüleme
Ş

Şeyma D.

6 Ekim 2025 15:44
Merhaba, benim kızımın doğum kilosu 4.200kg boyu 51cm
Şu anda 3 ay 21 günlük ve 6.270kg boyu da 62cm

Kontrolleri yaparken doktorum sütünüzün yettiğine emin misiniz bazı anneler fark etmeyebilir kilo alımı normalden biraz düşük dedi beni strese soktu…
İlginç olan bebeğim ne zaman isterse emziriyorum ve kendi bıraktığında zorla vermiyorum ekstra akşamları emzirdikten sonra sağım yapıyorum ve yaklaşık 80ml süt elde ediyorum. Yetersiz olsa bebek onu da emer siye düşünüyorum neden böyle söylediğini anlayamadım …
İ

İpek M.

6 Ekim 2025 15:57
Belki sütün kalitesi düşüktür iancak verdiğiniz ölçüler gayet iyi boyu ortalamanın üstünde isterseniz sağlık ocağında ki ebenizle görüşün
Ş

Şeyma D.

6 Ekim 2025 16:01
Günde birçok kez çiş ve kaka yapıyor bir sorun gözükmüyor fakat neye dayanarak söyledi bunu anlamadım. Yurtdışında yaşıyorum maalesef sağlık ocağı yok burada, bunu söyleyen de çocuk doktoru 🤦🏻‍♀️ ama hamileliğimi takip eden ebeyle bir görüşebilirim evet
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

6 Ekim 2025 16:12
Bebeğinizin kilosu % 65 boyu da %66,8 persentilde yani kilosu 100 bebeğin 65”inden boyu da 100 bebeğin 67 sinden uzun. Bebeğinizin gelişimi ortalama üzeri neye göre bunu söylediğinden emin değilim fakat birilerine giderek sormanızı gerektirecek bir gelişim sıkıntısı yok bebeğinizde 💕💕💕
Ş

Şeyma D.

6 Ekim 2025 16:13
Teşekkür ederim Ayça hanım, içime su serptiniz. ❣️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir