Doğumum Gecikti

261 görüntüleme
B

Bahar I. Ş.

31 Ağustos 2025 19:37
Merhaba, bugün tam 40+3 günlük hamileyim normalde 28 agustos doğum tarihi olarak görünüyordu ama olmadı sancım yok herhangi bir belirti yok bugün suni sancı verelim dediler kabul etmedim ama salı güne kadar doğum başlamazsa mecburen suni sancı olacak. Bebekte herhangi bir sorun yok her şey yolunda ama ben bu kadar uzadığı için tedirginim. Böyle bir durum yaşayan var mı 😕
S

Seçil E.

31 Ağustos 2025 19:46
39+6 da doğdu kızım. Doğum kanalına bile girmemişti. Kilosu 3700 olmuştu bu kilolar için çatımda uygun değildi bu yüzden sezaryene aldılar. Tedirgin olduğunuz konu bebeğin sağlığıysa çok şükür gayet sağlıklı doğdu bebeğim. Herhangi bir problem yaşamadık. Şayet aklınızı karıştıran suni sancıysa bu konu da bilgim yok malesef.
B

Bahar I. Ş.

31 Ağustos 2025 19:49
Teşekkür ederim sağlıkla büyüsün kızınız☺️ gecikmiş olması ve hiç bir belirti olmaması tedirgin ediyor
S

Seçil E.

31 Ağustos 2025 19:52
Amin. Rabbim sizi de evladınızıda sağ salim tez zamanda kavuştursun inşallah. Yalancı sancı bile yaşamadım. Kızım çok yukarıdaydı göğüs kafesime yakın hissediyordum tekmelerini. Daha bekleyebilirsin dediler bana da fakat çatı durumu yüzünden gerek görmediler çok şükür ikimizde sağlık problemi yaşamadık. İçinizi ferah tutun.
S

Sümeyye S.

31 Ağustos 2025 19:53
40+6 günlükken doğum yaptım. Doğum yaptığım günden önceki güne artık sezaryen planlanmıştı. Sezaryenin planlandığı günden önce yalancı sancı diye adlandırılan sancılarım vardı. Doktorumla telefonda görüştük, böyle böyle diye, gelip muayene olsak olur mu dedik, olur dedi. Gittik, bebekle ilgili her şey yolundaydı. NST’de sancı falan yoktu. Tüm riskleri (amniyon sıvısının azalması, bebeğin mekonyum aspire etmesi vs.) kabul ederek üç gün daha bekleyebileceğini söyledi. Sabah 10.30’da görüştük akşam 22.30’da doğum sancılarım başladı. 20 dk, 15 dk, 10 dk aralıklarla düzenli hale geldi. 5 dk aralıklarla düzenli hale geldiğinde artık sabah 06.00 olmuştu. Hazırlanıp hastaneye doğru yola çıktık. Sabah saat 10.30’da da kızımız doğdu. Normal doğum oldu. Doğum hikayemi anlatmış oldum kusuruma bakmayın. 😊 Gönlünüzü ferah tutun. Hem sizin hem bebeğiniz için en sağlıklısı nasılsa ve ne zamansa o olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. 😊
Yeter O. .

Yeter O. ..

31 Ağustos 2025 19:54
Merak etmeyin benim bebeğim 41+2 de dünyaya geldi oda sezeryan ile aldık gelmeye niyeti yoktu kızımın normal doğum olacaktı işte doğmayınca baya günü geçince sezeryan oldum bence sezeryan olun çünkü suni sancı verilse bile bazen doğum olmuyor sezeryan ile alıyorlar sizde çektiniz acılarla sancılarla kalıyorsunuz doktorum bana bıraktı sancı verelim mi hayır dedim iki gün hastanede yattım belki sancı olur doğum olur diye yok çok şükür bende iyim kızımda sağlıklı sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ☺️
B

Bahar I. Ş.

31 Ağustos 2025 20:12
Çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım sayeniz de 🙏 düşündüğümüz gibi olmuyor bazen hamileliğim boyunca hiç bir sorun yaşamadım çok güzel geçti doğumda zamanında olur die düşünmüştüm ama işte ☺️ neyse ki yine sorun yok çok şükür biraz daha bekleyebilirim☺️ çok teşekkür ediyorum tekrar çok iyi geldi bu cevaplar 🙏🌸
T

Tenzile S. A. ..

31 Ağustos 2025 20:33
Merhabalar benimde oğlum 41.haftada doğdu 40. haftaya girince acaba niye başlamıyor sancılarım diye endişeleniyordum çünkü kızım 39+2 de gelmişti. İnternette doğum başlatma önerilerini bile denediğim oldu ananas, hurma vs.. Biz ne kadar strese girersek bebekte o kadar stres altına giriyor ve doğacağı ortamın kötü olduğunu düşünüyor o yüzden yerini yani annesinin karnını güvende bulup orayı terketmek istemiyor. O yüzden naçizane tavsiyem şu ki ben de öyle yapmıştım sizi gevşeten rahatlatan doğumu düşündürmeyecek ne varsa ona odaklanın gezin alışverişe çıkın sevdiklerinizle olun ben bunları yaptım hamile olduğumu aklımdan çıkardım sonraki güne nişanım geldi ve sabahına sancım başlayıp doğumum başladı inanın siz rahat hissettiğinizde bebeğiniz de rahatlayıp annesinin kucağına gelmeyi dört gözle bekleyecektir. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sevgiler
S

Semra

31 Ağustos 2025 20:44
Merak etmeyin daha vakit var, benimki 42+3 doğdu 😅
B

Bahar I. Ş.

31 Ağustos 2025 20:45
Kesinlikle katılıyorum çok haklısınız. bende şuan da sürekli doğum başlasın die bir sürü şey deniyorum hala olmayınca daha da stres yapıyorum, aslında ben kendimle kalsam rahatım ama çevre faktörü her kafadan bir ses çıkması insanı geriyor ister istemez kafaya takıp yoğunlaşıyorum malesef ama aynı hikayeleri duydukça gerçekten iyi geldi herşeyin bir zamanı var en kısa zamanda olacak inşallah çook teşekkür ederim🌸🌸
B

Bahar I. Ş.

31 Ağustos 2025 20:46
Yaa çok iyi 😁baya artarak geliyor günler dahada rahatlıyorum bu gece rahat uyurum artık😁😁
R

Rukiye E. ..

31 Ağustos 2025 21:22
Hastanede 5 gün yattıktan sonra 40+5 te suyum geldi ama sancı yoktu ikinci gelen su sarıydı ve bebeğim mekonyum yapmıştı malesef acil sezaryene alındım 40 hafta dolduktan sonra beklemenin anlamı yok diye düşünüyorum
B

Bahar I. Ş.

31 Ağustos 2025 22:25
Çok geçmiş olsun🙏 Kontrollerde herşey yolunda görünüyor sıvısı kordonu hareketleri vs ama tabi belli olmuyo bu bi süreç 😕 muhtemelen benimde olmazsa iki güne doğumu başlatırlar
Ş

Şevval Ş. T.

31 Ağustos 2025 22:45
Bende 40+1 de dığum yaptım normal doğum çok istiyordum bebeğin kilosu yüzünden daha beklemeyelim beklersek daha çok kilo alır normal doğum zorlaşır denildi 6saat suni sancı verdiler fakat sancıların nst de 100 leri geçmesine rağmen hiç bir şey hissetmiyordum minik kramp gibi ağrı oluyordu sadece hatta 100 leri geçtiğinde ben normal bir şekilde yatakta yatıyordum telefonumda takılıyordum doktor kontrole geldiğinde senin yerinde duraman lazım demişti ama bebek kanala gşrmediği için verilen suni sancı bana ağrı dahi yapmadı sonra daha fazla bebeği ve biz strese girmeyelim dedik sezeryan oldum inatcı bir bebeğim vardı böylesi nasipmiş sağlıkla gelsin bebeğiniz en önemlisi o
Ümran A.

Ümran A.

1 Eylül 2025 03:43
Ben de aynı şeyleri yaşadım. Kızım 41+0 da doğdu. 41 hafta boyunca hiç sancım olmadı. 41. Hadtats kadar bekleyelim olmazsa suni sancı verelim demişti doktor ama kızımın kilosu büyük olduğu için ve açılmam hiç olmadığı için sezeryana aldılar. 3800 doğdu kızım ve çok şükür sağlıklı 🐣 Sizde endişe etmeyin lütfen
B

Bahar I. Ş.

1 Eylül 2025 08:24
Çok teşekkür ederim 🌸 umarım zamanında sağlıkla gelir. Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeklerimiz 🙏
Melek S. .

Melek S. ..

2 Eylül 2025 11:43
42. Hafta da suyum geldi. Bu ne kadar doğru bilmiyorum ama kesin hamilelik tarihini bence bilinmiyor yani geç döllenme olmuş olabilir arkadaşım 45. Haftada doğum yaptı. Akışına bırakın rahat olun. Herşeyin bir zamanı var hele de doğumun. Önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı.
G

Gül

2 Eylül 2025 15:58
41 e kadar bekledik gelmedi 41 de suni sancı ile 4 saat içinde doğum gerçekleşti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir