Doğumdan Sonra Regl Olmamak

118 görüntüleme
Z

Zeynep Ç. ..

6 Kasım 2025 20:41
Doğum yapalı 4 ay oldu sezeryan doğum yaptım daha regl olmadım karnım da çok şiş ve sert sizce neyden dolayı
S

Sevgi K.

6 Kasım 2025 20:44
7. Aydan sonra gebelik riski yüksek demişti diye hatırlıyorum osman hoca.
N

Nagihan

6 Kasım 2025 20:50
Benim 8. Ayım hala olmadım 1 yıl olmayanlarda var normal bi durum diye biliyorum.
Hatice C.

Hatice C.

6 Kasım 2025 21:25
@Zeynep Çelik kadın doğuma gittiniz mi doğum sonrası yeniden bi kontrole gidin herkesin vücut yapısı farklı kimi hemen oluyor kimi daha geç rutin muayene ve kan tahlili sonrası sorularınız net cevap bulur ancak o zaman içiniz.rahat edicektir
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

6 Kasım 2025 21:47
Zeynep hanım mrb benimde aynı şekilde 4 ayım ben 2 ayımda kontrole gittiğimde doktoruma sordum adet olmuyorım diye anne sütüyle beslenen bebebeklerde 1 yıla kadar normal dedi 3 ay adet olduktan sonra bana gelirsin gebelik istemiyorsan demişti Hatice hanımın hakı var bu tamamen kişiden kişiye değişen bit durum yumurtalıkların çalışmasıyla alakalı siz yinede bir kadın doğum uzmanı görünün isterseniz içinizde şüphe kalıcağına garanti olmuş olur bende bu haftalarda tekrar kontrole gideceğim inşallah🌺
Z

Zeynep Ç. ..

6 Kasım 2025 21:55
Çok teşekkür ederim hepinize
Ceren Ç.

Ceren Ç.

6 Kasım 2025 22:14
benimde bebegim 7 aylık bende sezeryan doğum yaptım hala regl olmadım. kadın doğum doktoru normal bu durum demişti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir