Doğumdan Sonra Hamile Kalınır mı
167 görüntüleme
İ
İlayda N. ..
6 Eylül 2025 22:46
Merhabalar iyi günler 3 ay önce doğum yaptım ve korkularım var tekrar hamile kalır mıyım diye ağustosun 1 inde reglm bitti 1 defa korunmadım çok korkuyorum hamile kalır mıyım bilgili kişiler cevap verirse sevinirim
T
T.e
7 Eylül 2025 06:00
yenidoğum yapmış herkesin korkusu galiba umarım hamile değilsinizdir .insan ayrı zorlukları daha bebeği küçükken çekmek istemiyor.
N
Nesibe U.
10 Eylül 2025 09:00
Korunmasız her ilişkinizde hamile kalma şansınız vardır. Eğer çocuk istemiyorsanız şu anda kendinize bu kötülüğü yapmayın ve korunun bir kereden bir şey olmaz demeyin
K
Kübra N. B. ..
12 Eylül 2025 04:26
Maalesef toplumumuzda süt korur düşüncesinde olan birçok insan var. Çevremde de bu düşünce ile hamile kalanlar oldu. Korunmayi ihmal etmeyin çünkü doğumdan sonra hamile kalma olasılığı elbette var. Gönlünüzdeki ne ise o olur inşallah
İ
İpek
12 Eylül 2025 05:11
Ben kaldim, sut korumasi falan olmuyor bu arada, ama bos gebelikmis benimki 8.haftada kalp atisi falan yoktu kurtaj oldum ve spiral taktirdim buyuk rahatlik.
T
Tuğba A. ..
12 Eylül 2025 09:44
Regl olmaya basladiginiza gore gebelik olabilir. Yumurtlama doneminizi hesaplayin. Bunun icin regl uygulamalarindan yardim alabilirsiniz. Eger iliskiye yumurtlama doneminde girdiyseniz gebelik olusabilir.
İ
İlayda
14 Eylül 2025 14:54
Doktorum 3.ayda gebelik gerçekleşebiliyor korunman gerek çocuk düşünmüyorsan demişti. "Süt korur" tamamen şehir efsanesi gibi bir şeymiş.