Doğumda Sonra Regl
102 görüntüleme
H
Hatice U.
14 Ocak 2026 22:31
Merhaba hanımlar sezaryen doğum yaptım 2. Bebeğim doğdu. 8 aya gireceğiz hala regl olmadım. Düzenli emziriyorum. İlk bebeğimde 50 . Gün regl olmuştu bunda 8 ay geçti endişenlenmeye başladım . Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda bilgi verirseniz sevinirim.
M
Mushviga M.
15 Ocak 2026 02:29
Doktorunuza bi görünün derim.Bende sezeryan oldum,daha yeni.Bende bilgi edinmek istedim ama yorum yapan yok maalesef
P
Polatlar ..
15 Ocak 2026 04:55
Benimde.6 aylık bebeğim.var geçen. Ay oldum ama başında oda leke şeklinde geldi tam değil.daha olmadm bekliyorum tekrar olmayı galba süt koruması diye Bir varmış ona da ne kadar güven olur.bilmem

Hacer A.
15 Ocak 2026 05:07
Merhaba bende sezeryan oldum 45. Günde adet oldum ama adet olmama süreniz bir tık uzun doktora danışmanız gerekir
C
Ceren E. Ç. ..
15 Ocak 2026 05:09
Merhaba , bebeğim 5 aylık ben de sezeryan oldum , ve ilk kadın doğum muayenemde doktorum emzirdiğim için emzirme süresi boyunca bile olamayabileceğimi ve bu durumun kişiden kişiye değişebileceğini söylemişti. 3. Ayımda oldum. Görümcem ise 1.5 yıl emzirdi ve 1.5 yıl neredeyse hiç olmadı. İsterseniz doktorunuza bir danışın içiniz rahat etsin🙏🏻🙏🏻
K
Kübra G.
15 Ocak 2026 05:24
Korkulacak bir durum yok ben de sezeryan oldum ve 40 . Gün regl oldum ama doktorum emzirirken 1 yıl da olmayabilirsin hemen de olabilirsin demişti o kişiden kişiye göre değişiyor