Doğum Sonrası Unutkanlık, Umursamazlık

96 görüntüleme
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

26 Ağustos 2025 18:01
Hamileyken hem hormonların etkisiyle hem de b12 vitaminimin çok düşmesiyle aşırı unutkan olmuştum. Doğum sonrası bu durum düzelir dediler ama düzelmedi. Aksine şu an hem unutkanım hem de bebeğimle alakalı olmayan hiçbir şeyi hatırlamıyorum ama sanırım önemsemediğim için hatırlamıyorum. Başta bu durum normal geliyordu. Ama doğum yapalı 6 ay oldu. Artık biraz can sıkıcı bir hal aldı. Önemsemek istiyorum, eskisi gibi olmak istiyorum ama olmuyor. Benim gibi olan var mı? Bebeğim bütün hayatım oldu. Biraz evimle kendimle işimle ilgili şeyler yapmak istiyorum ama bir yandan yapasım da yok. Bir kısır döngüye girdim. Ne yapmalıyım bunu aşmak için?
merve

merve

26 Ağustos 2025 18:15
1 yaşında tam bende hala unutuyorum. Doğum yapmadan önce hiçbir şey unutmazdım suan hiçbir şey de yok aklımda kime sorsam normal diyor ne zaman düzelir bilmiyorum 🥲
S

Sema E.

26 Ağustos 2025 18:21
Yalnız değilsiniz bende herşeyi unutuyorum hatta eskiden takıntı yaptığım ne kadar konu varsa hepsini sadece bebeğe odaklı beynimiz ama onunla da ilgili şeyleri unutabiliyor insan
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

27 Ağustos 2025 03:48
Yalnız olmadığımı bilmek güzel 😊 teşekkür ederim. Ama böyle de tamamen bebeğime odaklı olunca kendimden çok uzaklaşıyormuşum gibi geliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir