Doğum Sonrası Saç Dökülmesi

122 görüntüleme
C

Canan G.

21 Ekim 2025 22:38
Merhabalar,doğumdan sonra saç dökülmesi çok normal deniliyor ama saçlarım inanılmaz dökülüyor önerileriniz neler🥹
S

Saliha A. ..

21 Ekim 2025 23:25
güzel bir şampuan ve eksilen vitaminlerin yerine konması üçüncü ayda başlıyor genelde.hızlı dökülme biberiye suyu ve saç bakım yağları kullanabilrisiniz ama yine de durmayabilir bir süre
M

Merve

22 Ekim 2025 02:21
Ben 6. Aydayım bitmedi hala, çok fazla açıklıklarım oldu
C

Ceren K.

22 Ekim 2025 04:22
Şahsen ne yaptıysam geçmemişti ne zaman emzirmeyi bıraktım o zaman toparladı. Banyo giderine peruk düşmüş gibi olurdu her banyo sonrası
İ

İlayda

22 Ekim 2025 06:26
Aynılarını yaşıyoruz. 6 ay olacak hâla devam ediyor dökülmelerim. Genel kan tahlili verdim, demir eksikliği çıktı. Ona uygun ilaç reçete edildi. Gelin görün ki hala aynı şekilde saçlarım dökülüyor 😩
Simay G.

Simay G.

22 Ekim 2025 06:52
Biberiye suyunu önermiyorum saç beyazlattığı için! Ama bence bu durum ne yaparsak yapalım belli bir sare böyle devam edeceğini düşünüyorum çünkü çevremde arkadaşlarımda var vitamin biotin kullanıyorlar fakat hala azalma göremiyorlar bence beklemeliyiz :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir