Doğum Sonrası Saç Dökülmesi 😮💨
148 görüntüleme
İ
İlayda
14 Eylül 2025 14:57
Doğum yapalı 3 ay oldu, kel kalacağım diye o kadar çok korkuyorum ki... Saçımı taramaya korkuyorum o denli. Doktorum demir ilacı başladı hatta ikinci kutumdayım ama hâlaaa aynı hââla aynı. Nasıl duracak bu durum? Benimle aynı şeyi yaşayan var mı? Neler yapabilirim?
T
Tuğba B. ..
14 Eylül 2025 15:26
Arkadaşlar bebek ile annenin saçları dökülüyor o dönemde 4.aydan sonra azalmaya başlıyor bizde öyle oldu.kan değerlerime baktırdım iyiydi doğumdan sonra 2 kutu kullanmıştım ama depolar iyiydi
H
Hülya G. ..
14 Eylül 2025 16:19
22. Ay hala dökülmeye devam 😪 takviyelere rağmen

Elif O. ..
14 Eylül 2025 17:19
7. Aydan hala öbek öbek dökülüyor kan değerlerim normal denemediğim şampuan kalmadı ama asla durmuyor nasıl duracağını kimse bilmiyor herhalde 🥺

Yaren T.
15 Eylül 2025 04:47
Hormonal dengesizliklerden dolayı oluyor 3. Ayımdayım benim de aynı şekilde kel kalıcam sanıyorum ama herhangi bi vitamin mineral eksikliğiniz yoksa kozmetikleri de denediyseniz hormonal olarak yapabileceğimiz hiçbir şey yok sanırım ben de şimdi tahlil vermeye gidiyorum
E
Es
15 Eylül 2025 21:34
Doğumdan sonra 3-6 aylık ve 9-18 ay civarında saç dökülmesi belirgin şekilde görülen bir durummuş. Bana da doktor söyledi tüm kan değerleriniz normal olsa bile saç ve diş gerilemesi hemen hemen her annede görülür dedi. Ama korkulacak bir durum değil kökü sizde olan her saç geri gelir dedi 😊 ben çözümü kısa kestirmekte buldum en azından evden banyodan temizlemesi kolay oluyor 😅 10. Ayda tüm hızıyla devam bir yandan da yeni saçlar çıkıyor 🙃