Doğum Sonrası Regl
165 görüntüleme
S
Seda K.
24 Ekim 2025 20:46
Merhaba
Sezeryan ile doğum yaptım henüz regl olmadım tahminen nezaman oluyor sizler ne zaman olmuştunuz
Sezeryan ile doğum yaptım henüz regl olmadım tahminen nezaman oluyor sizler ne zaman olmuştunuz
H
Hatice K. ..
24 Ekim 2025 20:50
41+4 sezeryan oldum 40 ım çıktıktan 2 gün sonra regloldum benimle aynı sezeryan olan arkadaşımda 1 hafta sonra oldu kişiden kişiye değişiklik gösterir doktorlar 1 yıla kadar normal deniliyor

Merve Ü. ..
24 Ekim 2025 20:51
merhaba bende sezaryen oldum 40 gün normal lohusalık dönemi bittikten 1 ay sonra normale dönmüştü. ama bazı kadınlarda 6 aya kadar bile regl olmama durumu olabiliyormuş. hatta süt koruyor falan deniliyor eğer emziriyorsanız.
G
Gülşen K. ..
24 Ekim 2025 20:58
Merhaba ben vajinal dogum yaptim40 ım ciktiktan bir iki hafta sonra oldum. Aktif emziren annelerde 6 ay olmayabiliyor ama erkende olabilirsin ben sadece emzirmeme ragmen cok erken oldum. Sadece bu süreçte cok iyi korunman gerekiyor regl donemleri sutte azalma olsada yine toparliyorsun regl sonrasi.

Nurhak B.
24 Ekim 2025 21:01
Merhaba bende sezeryanla doğum yaptım 5. Ayda oldum. Süt azalıyor ama adet sonrası eski haline dönüyor

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
24 Ekim 2025 21:09
Merhaba emzirme süresince adet görmemeniz normal emzirme ile uyarılan hormonlar adet görmeyi engelleyebilir. Herkeste farklı olur. Unutmayın genede korunmaniz gerekir adet görmemeniz hamileliğe engel değildir.
K
Kübra
26 Ekim 2025 12:57
Ben de 4 buçuk ay önce doğum yaptım, sezaryen doğum oldu. Henüz âdet görmedim. Süt sağlayıcı hormonlar ilk 3 ay koruyor diye biliniyor ama yine de dikkatli olmak gerekiyor. Önce tedbir sonra tevekkül 🌸
Z
Zehra A.
27 Ekim 2025 12:13
Merhaba ben 6 ay sonra regl oldum
M
Melike M.
27 Ekim 2025 20:13
Sezeryan doğum 4.5 ay sonra ilk adetimi oldum.Endişelenme bence illaki olursun.Ama dikkat etmekte fayda var tabi