Doğum Sonrası Kilolar
118 görüntüleme

Melahat G. S.
4 Ocak 2026 20:05
Merhabalar doğum yapalı yaklaşık 4 ay oldu veremediğim 7 kilom var doğum öncesi kiloya ulaşmak için bir türlü veremiyorum 5 km yürüyüş yaptığım da oluyor porsiyonlarımı düşürdüğüm de aynı durumda olduğum anneler olduğunu görmek bana iyi gelicek sanırım umarım yalnız değilimdir 🥲
D
Dilan Ç.
4 Ocak 2026 20:11
Ben 4 ay 6 gün önce doğum yaptım. 68 kiloile hamile kaldım 84 kiloile doğurdum şuanda 75 kiloyum. Ben diyet yapmaya başladım spor yapıyorum evde ama yinede kilom gitmiyor çünkü sabah ikiyumurta ilediyete başlayıp akşam deliler gibi yemek yiyorum. Bebeğimi sadece anne sütü ile besliyorum sanırım o yüzden çok acıkıyorum ve sürekli yeme isteğigeliyor😃yalnızdeğilsiniz
G
Gülcan Ş.
4 Ocak 2026 20:12
Bende 7 ay önce doğum yaptım emzirmiyorum ama verememdıgım 5 kilom var ama çok da sıkıntı yapmıyorum çünkü verilir o kilolar bence sizde sıkıntı yapmayın gider onlarda

Melahat G. S.
4 Ocak 2026 20:13
@Dilan Çarkcı ay gerçekten aynıyız bende anne sütü veriyorum bebeğime o yüzden gün sonu bütün diyet gidiyor

Melahat G. S.
4 Ocak 2026 20:14
@Gülcan Şahan evet haklısınız ama insan eski halini de özlemiyor değil
B
Buket ..
4 Ocak 2026 20:15
Benimde 6-7 kilo fazlam var. 2. Aydan 4. Aya kadar evde kendimce spor yaptım biraz toparladım gibi oldu ama 4. Aydan sonra bebis artık dünyanın farkına varmaya başlayınca onu da yapamaz oldum. Göz korkutmak gibi olmasın suan 8 aylık yediğim saatin veya porsiyonun hiç bir önemi kalmadı, gelen gidenim olmadığı için survivor moddayim biraz. Kilolar gelir geçer havalar güzel oldukça yürüyüşe çıkın bir ara gündüz uykularını bebek arabasında yapıyordu bana da güzel spor oluyordu
B
Buket ..
4 Ocak 2026 20:16
Emzirmeli koşturmacali günün sonunda da azıcık yulaf lapası azıcık meyveyle gecistirilemiyor maalesef 😂

Melahat G. S.
4 Ocak 2026 20:18
@Buket cidden çok doğru bir tespit😅
B
Büşra K. A.
5 Ocak 2026 01:05
Ağustosta doğum yaptım, doğum sonrası bir ayda doğum öncesindeki kilomun da altına düşmüştüm ve çok mutlu olmuştum, şimdi hoop üstüne 6 kilo ekleniverdi nasıl oldu hiç anlamadım 😂 Gün o kadar hızlı başlıyor ve bitiyor ki o koşturmacanın içinde ne bulursam yiyorum açıkçası… Bir de sanki bir şeyler atıştırmak bende duygusal bir mahiyet kazandı gibi. Çay yapıp yanına bir şeyler ekleyip bir bölüm dizi izlemek beni keyiflendiriyor 🫠 Ben de öğün azaltmayı porsiyon azaltmayı denedim ama çok acıkıyorum başım ağrıyor sinirleniyorum ister istemez bebeğe yansıyor… Bir de bu dönemde zaten o kadar stresliyim ki diyet yapıp kendimi daha çok sıkasım da yok 😂 Öte yandan içine giremediğim pantolonlarım çok can sıkıyor… Neyse düzeliriz herhalde ya, kilodur alınır verilir 🥹