Doğum Sonrası İşe Başlama

109 görüntüleme
A

Ayşenur ..

9 Ekim 2025 22:25
Merhaba, doğum sonrasında hala bebeğini emzirirken işe başlamak zorunda olanlar ne yaptınız acaba? Sadece süt emen bir bebeği bıraktığınızda nasıl beslendi neler yaptınız? Ben işe başladığımda bebeğim 4 ayı bitirmiş olacak. Tavsiye ve deneyimlerinizi duymak beni çok rahatlacak 😢
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

9 Ekim 2025 22:37
Süt sağma :( biberona alıştırma evreleri, öğle araları koşa koşa bebeğime geliyordum evimi iş yerime Yakın taşıdım. Üstelik 3 aylıkken işe geri dönmem gerekmişti mesai saatlerim de az olunca süt izni vs derken 7. Aya giriyoruz ❤️ hiç endişe etmeyin bir şekilde ayarlıyorsunuz ilk birkaç gün bocalama garantili ama :)
A

Ayşenur ..

9 Ekim 2025 22:41
Çok teşekkürler yorumunuz içinn ❤️ biberon verdiğinizde meme reddi yapmadı mı peki?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

9 Ekim 2025 22:43
Ben meme reddi yaşamadım. Yaşama ihtimaliniz var mı evet var ama işte olduğunuz süre içerisinde aç bekleme şansı olmadığı için annem ve yardımcım Hep biberon kullandılar. Bu biraz şans işi açıkçası
E

Eda N. S.

9 Ekim 2025 22:54
Ben dr ayda bır gun ıse gıdecegım bebegım 8 aylık emerek uyuyor gunduz ben yokke nasıl uyutabılrıız ya da uyur mu
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

9 Ekim 2025 23:10
Meme yerine başka bir uykuya geçiş yöntemi bulmanız gerekecek. Aşamalı olarak siz yanındayken meme olmadan uykuya geçişi öğretin severek okşayarak gibi. Ama biraz sabır isteyecek bu durum. Memeyle uyuyan çocuk için çok zor çünkü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir