Doğum Sonrası İlk Regl ve Emzirme
204 görüntüleme

Nurhak B.
27 Eylül 2025 09:38
Bebeğim 5 ay 10 günlük doğum sonrası ilk reglim bi kaç gün önce geldi. Bebeğim adet olduğumdan beri beni emmek istemiyor mama vermeye başladım memelerimde boş gibi . Adet olmayla emzirme arasında olumsuz bi bağ var mı? Lütfen destek olur musunuz? Sütüm regl bitiminde tekrar artar mı ya da ne yapmam lazım ?bu durum beni çok üzüyor lütfen yardım edin 🙏
Z
Zeynep D. T. ..
27 Eylül 2025 09:57
Henüzbenim bebeğimde 5 aylık olmadı ve regli olmadım o konu hakkında yorum yapamayacağım ama bu dönemlerde meme reddi olabileceğini söylüyolar.ısrarcı olmak lazım. Birde gögüsler 3 ay sonra terbiyeye giriyor ve yumuşuyor ama içinde süt oluyor.bunu anlamak için sıkıp bakmanız lazım

Fadile B.
27 Eylül 2025 10:07
Adet dönemi azalmalar oluyor bol bol sıvı takviyesi alınn

Ümran A.
27 Eylül 2025 10:10
Hem azalma hem de tat değişimi oluyormuş adet döneminde. Benim de ilk bebeğim 4,5 aylık ve hala adet olmadım ama öyle olduğunu okumuştum

Nurhak B.
27 Eylül 2025 10:15
Zeynep Hnm sıktığımda süt geliyor 🙂

Nurhak B.
27 Eylül 2025 10:17
Umuyorum regl bittiğinde tekrar önceki halimize geri döneriz emzirmeyi çok sevdim ben 😍 Ümran Hnm tadı değişmiş olabilir bildiğiniz kaçıyor memeden 😔
Ö
Özay A.
27 Eylül 2025 10:42
Bende bebeğimde altı aylıkken regli oldum, sütüm azaldı bi korktum sütüm kesildi diye ama reglim bitince arttı yine. Siz emzirmeye devam edin bırakmayın.

Nurhak B.
27 Eylül 2025 10:59
Teşekkür ederim Özay Hnm moral oldu 🌺
E
Esma Y. K.
27 Eylül 2025 20:22
ayyy ben de aynı seyi yasıyorum ve daha uc aylık bebem.. cok korktum bırakıyor herhalde memeyi diye cok iyi oldu bunu okumam