Doğum Sonrası Granülasyon Aldırma

84 görüntüleme
B

Berre

12 Ocak 2026 19:52
Kızlar doğumdan sonra 3. Ayda dikiş yerimde granülasyon oluştu. Doktor alalım dedi bunu yaşayan var mı? Süreç nasıl ilerliyor?
D

Dilan Ç.

13 Ocak 2026 10:27
Merhaba ben 2.5 aylıkken doktor aldırdı. Daha doğrusu ben aldırmak için zorladım çünkü ayağa kalkmak istemiyordum sürekli bir acı bir kavranma svardı vardı canım çok yanıyordu. Çay bile demleyemiyordum hiçbir işimi yapamıyordum. En sonmuayene acıdan dolayı ağlamıştım öyle olunca doktor ameliyat ile aldı. 20 25 dk sürüyor ameliyat. Ameliyat bittikten1.5 saat sonra ayağa kalkıyorsunuz. Benameliyat olduktan iki gün sonra spor yapmaya başladım. O kadar rahatladım ki anlatamam. Eğer emzirme durumunuz varsa ona göre ameliyatta ilaç kullanıyorlar aynı gün emzirmeye devam edebilirsiniz. O acınıntarifi yok bence aldırın
B

Berre

13 Ocak 2026 19:35
Teşekkür ederim cevabınız için, bende bu sabah aldırdım ama ameliyat olmadı yakarak aldı doktor. 20 saniye falan sürdü lokal anestezi bile yapmadı. Büyüklüğüne göre değişiyor demekki ve yerine göre. Hiçbir yerde bilgi bulamamıştım belki okuyan birilerine fikir olur
B

Berre

13 Ocak 2026 19:36
Sonrasında direkt ayağa kalktım hiç bir sorun olmadı çok şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir