Doğum Sonrası Anne Değerleri ile Hangi Doktor İlgileniyor?

116 görüntüleme
İ

İlayda

21 Ekim 2025 07:47
Merhaba kendimi çok yorgun hissediyorum ve doğum sonrası da hiç Multi vitamin desteği vermedi doktorum. Bu durumu çocuk doktoruna mı demeliyim yoksa kadın doğum doktoruna mı? Siz bu tür soruları kime soruyorsunuz? Herkes doktoruna danış diyor. Ama hangi doktora? Emzirme dönemindeyim bu arada
Fatma A. U.

Fatma A. U.

21 Ekim 2025 07:50
Kadın doğum uzmanı yazmıştı bana benimde değerlerim çok kötüydü ve bir yıl kullanmamı söyledi
İ

İlayda

21 Ekim 2025 07:51
ASM ye gittiğimde emzirme döneminde olduğunuz için takipli doktorunuz ilaca karar versin diyor. Siz bir ilaç kullanacağınız sıra hangi bölüm doktoruna soru soruyosunuz
T

Tuğba B. ..

21 Ekim 2025 08:15
Hamileyken kullandığım herşeye devam ettim ben .sonra test yaptırdım depolarım doluydu Asm drkullanmana gerek kalmadı dedi.d vitamini,kan ilacı muhakkak kullanılmalı
Y

Yagmur E. ..

21 Ekim 2025 08:32
Dwmir ve elenatal emzirme kullaniyorum ben kadindogum doktorum yazdi dogum sonrasi kontrolde emzirdigin icin multivitamine kesinlikle ihtiyacin var en az 6 ay dedi acikcasi beselenemiyorum bu yuzden viatmin daha rahat oluyor kadindonguma gorunun bi
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

21 Ekim 2025 15:09
Kadın doğum doktoru yazıyor bunu , magnezyum, d vitamini, demir , b12 vitamini ve multi vitamin kullanıp ancak ayakta durabiliyorum bebeğim 14 aylık emziriyorum ek gıda da yiyor ama halen emzirdiğim için takviyeler çok iyi geliyor spora bile başladım
R

Rozalin G.

22 Ekim 2025 07:48
Merhaba benim doktorum demir ve I mom latte multivitamin verdir. Açıkcası I momlattenin hem enerji verdiğini ve hemde süt oranımda artış yaptığını gözlemledim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir