Doğum Öncesi Süt Arttırımı

67 görüntüleme
İ

İlayda Ö. ..

10 Kasım 2025 22:46
Merhaba doğum öncesinde başlanan bir şey var mı süt çok olsun diye yapan var mı merak ettim
Hatice C.

Hatice C.

10 Kasım 2025 23:02
Öyle bişey hiç duymadım doğrusu doğum olduktan sonra.uyarima başlıyor göğüsler bol su içmek uyku sebze meyve bunlar çok kattı sağlıyor.
G

Gökçe

10 Kasım 2025 23:10
Şahsen ben bestlak damlaya falan başlamıştım süt yapan besinleri de önceden hep yedim fakat sütüm doğumdan 5 gün sonra geldi kendinizi kasmayın bence illaki vücudunuz adapte olunca gelecektir
İlsu O. K.

İlsu O. K.

10 Kasım 2025 23:35
İlayda Hanım; keşke teoride bu süt arttırma işleri pratiktede öyle ilerlese. Bu işin genetik,hormonal ve strese bağlı olduğunu ne yerse yesin,ne içerse içsin, ne blok sağmalar yaparsa yapsın sütü artmayan 6 ay bebeğini zor emziren anneler var benim gibi 🤗 yani damlalar,çaylar,hoşaflar,tatlılar,tuzlular,balık hapları,süt arttırıcı mom haplar, blok sağım yapmalar sonuç yoksa yok kendinizi hırpalamayın 🥲 ilk 40gün yoğun bakımdan dolayı biz ayrı kaldık bebeğimle bu sürede düzenli sağdım elbette bu işin biraz psikolojik olduğunuda orada anladım. Size tavsiyem kendinizi yıpratacak kadar takılmayın. Elbette umarım yavrunuzu emzirirsiniz doya doya çok kıymetli ama yoksa ya da azsa merak etmeyin bebeğinizi her şekilde doyurursunuz. Doğum sonrası doktorunuzun size vereceği takviye ilaçlarınızı düzenli alın, bol bol dinlenin mümkünse uyusun, uyku süt arttırımı için önemli,bol su için, bebeğinizi koklayın, bebeğinizin sağlığı iyi ise hiç bir şey için strese girmeyin 🙏🏻🥲
Ç

Çağla Y.

11 Kasım 2025 00:08
İlk olarak stresten uzak durulmalı' uyku düzeniniz olmalı gece uykusu çok önemli. Duşta kese masaj göğüsleri uyarmak lazım. Birde sade helva, fındık, badem, dereotu, her gün tükettim bunları. Bol su içmek tabi ki önemli. Benim hamileliğimin 8. Ayinda sütüm gelmeye başlamıştı. Doğumum sezeryan oldu ameliyattan sonra goguslerimden sütüm akıyordu herkes şok olmuştu aman maşallah deyin😀🥰 ama tabi ki genetik faktörler hormonal yapı kişiye göre değişir. Siz yeter ki stres olup gelmiyor mu gelmeyecek mi düşüncesine girmeyin vücudumuz adapte olacaktır yaratılışta öyle bi kere🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir