Doğum Kilosu

143 görüntüleme
F

Fulya T.

30 Eylül 2025 19:37
Kızlar selam ben kilo veremedim bir türlü çokkilo almadım doğum sürecinde 74 kiloyum 4 ay oldu doğum yapalı mama ve meme veriyorum ne yapcam benim gibi kiloda takılan var mı aranızda
S

Seda A. ..

30 Eylül 2025 19:49
Henüz yeni annesin sanıyorum normal vücut şişliği ödemi vs, ben 1 sene sonrasında verebilmiştim. Üstelik diyet filanda yapmadım, kızıma odaklandım ve onu sütümle besleyebilmek adına emzirme danışmanımızın önerdiği gibi süt ürünleri protein ve yeşillikten oluşan bir beslenme düzenim vardı bir de günde 4 litre su içiyordum. Neticesinde sütüm bebeğime yetti ben de doğum kilomunda altına inerek epey zayıfladım
F

Fulya T.

30 Eylül 2025 19:51
Normalde 6. Ayda tamamen gider kilolar diyorlar ama benim sanki 60 inmem 2 ayda imkansız gibi, bazıları emziklisin kilo vermen gerekiyordu diyor bazıları emziklisin kilo alırsın diyor ama bedenime ait hissetmiyorum kendimi :(
Şeyma A.

Şeyma A.

30 Eylül 2025 20:25
Merhaba güzel anne. Malesef ki doğum kiloları kendiliğinden gitmiyor :) ve her emziren anne de kilo veremiyor vücudunuzu en iyi siz tanırsınız belki süt yapsın diye birşeyler yiyorsanız veya hareketiniz kısıtlıysa vs bu tarz şeyler çok etkiliyor.
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

30 Eylül 2025 20:32
Merhaba emzirme sürecinde hormonal denge düzene girmediği için menstrual siklus düzene girmediği için zayıflamakve kilo almak normal hayatınızdan farklı olabiliyor kendinize zaman verin
F

Fulya T.

2 Ekim 2025 16:14
Çok teşekkürler bilgi için 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir