Diş Sancısı ve 4.ay Atağı

150 görüntüleme
N

Nur S. Y. A.

11 Ekim 2025 22:59
Bebeğim 3 haziran 2025 doğumlu kız bebek. doğum kilosu 3050 şuan 7500 kg.uyku saati çok şaşmazdı doğduğundan beri 21:00/22:00 arası uyurdu.son 2 haftadır uykumamakin direniyor. 4.ay atağı diye düşünüyorum ama sanırım diş sancısıda başladı kulağıyla oynuyur eli hep ağzında. Bu ağrılar için karpol vermeli miyim yada ne yapmalıyım çok zorlanmaya başladım bu döneminde lütfen yardımcı olur musunuz.teşekkür ederim ♥️
G

G Ü.

11 Ekim 2025 23:29
Emzirin, çocuğu gereksiz yere neden calpol veriyorsunuz ilaca ihtiyacı yok ki bebeğin
Betül B. .

Betül B. ..

12 Ekim 2025 01:28
İçiniz rahat etsin diye yine de doktorunuza sorun benim 3.5 aylıkken diş kaşınmaya başladı 8.5 aylığız diş daha çıkmadı bazen o kadar huysuz ve uyumuyor mecbur calpol veriyorum çünkü acısı varmış gibi hiç Bi türlü sakinleşöeyince veriyorum birazzaman sonra sakinliyor doktorum da zaten çok huzursuz olup durmuyorsa kullanım demişti ama ben dişi için tetagil ve Bijeli var onu kullanmama rağmen geceleri durmadığı zaman veriyorum bir de bebekler ynei şeyler keşfettiklerinde büyüme başladıklarında da uyku durumu gerileyebliyor
H

Happymom

14 Ekim 2025 14:38
İnce tülbent yada temiz müslin bi bezi soğutup ağzına verin o iyi geliyor diş kaşıyıcı ve sulu dişlikleri de deneyebilirsiniz
Ş

Şifa Ç.

14 Ekim 2025 16:03
Tetagil de kullanabilirsiniz 3-4. Aydan itibaren kullanılıyor bir zararı yok
N

Nur S. Y. A.

14 Ekim 2025 16:05
Teşekkür ederim hepinize ♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir