Diş Sancısı/ Takıntılı Anne

99 görüntüleme
D

Dilara C. A.

1 Kasım 2025 17:42
Şu an buraya benimle aynı hislerde olan anneleri bulmak için yazıyorum. Bebeğim 8 aylık. Diş çıkarma dönemine girdiğini sanıyorum çünkü bütün belirtiler bu yönde. Henüz diş yok tabi bu yüzden her belirtiye acaba başka bir şeyden mi diye de düşünmeden edemiyorum. Pimpirik, takıntılı, negatif diyenler oluyor, en yakınlarım bile. Evladımız canımızdan bir parça değil mi? Onun en ufak bir acısına çare bulmaya çalışmak, ya yanlış yerden bakıyorsam demek kötü mü? Evet ben pimpiriklenen bir anneyim. Korkuyorum zaman zaman, üzülüyorum ağlıyorum. Bana muhtaç minik bebeğime yetememekten bakamamaktan…yakında işe başlayacağım ama ya ben yokken hasta olursa diye şimdiden düşünmeye başladım. Lütfen bana yalnız olmadığımı hatırlatın yoksa ben kafayı yemek üzereyim 🙏🏻
N

Nur Ç.

1 Kasım 2025 17:57
Yalnız değilsin❤️ Bence anneliğin en belirgin yan etkisi yetersizlik duygusunun tavan yapması. Kadın olmak başlıbaşına zorken,anlaşılamazken annelere kimsenin şefkatli yaklaşmaması da çok beklendik bir durum aslında! Bebek senin bebeğin sen nasıl hissediyorsan doğrusu odur! Sevgiyle sarılıyorum🙏
İ

İ.E.

1 Kasım 2025 18:17
Yalniz degilsin tabi ki. Pimpirik takinti ne derse de endise anne oldugun andan itibaren icine isliyor. Kendi annelerimiz bile bu yasimiza geldik bizim icin hala endiselenir. Belki bizim gibi ayni tez canlilik ayni heyecanla degil ama onlar da endiseleniyor. Belki zaman gecince bizde biraz durulacagiz. Sadece sakin olmaya calismali biraz. Cunku bizim hissettigimiz tum heyecan tum negatiflik once kendimize sonra bebegimize sonra esimize sonra ailemize ve buyuyerek cevremize dostluklarimiza yansiyor, zarar veriyor. Esim her abartiyorsun dediginde afedersiniz agzinin ortasina carpasim geliyordu. Bir gun kafam daha dinginken esimle konustuk. O endiselerini anlatti ben de benimkileri. Olaylari onun gozunden gorunce biraz daha sakin yaklasmaya calisiyorum artik herseye. O da bana karsi daha anlayisli oldu yeri gelince gercekten abarttigimi hatirlatti. Biraz pusulam oldu. Yoksa endiselerin bir sonu yok.
Yeter O. .

Yeter O. ..

1 Kasım 2025 18:36
Annem hep çok üstüne düşme derdi halada diyor ne kadar düşünürsen mesela hasta olacak gerçekten hasta oluyor o yüzden biraz akışına bırakın hepimiz pimpirikliyiz anne olarak sabredin geçicek kızım 4 buçuk aylık dişi çıktı huysuz mızmız eli ağzından çıkmıyor uykuları iyiken tuhaflaştı sabredin geçecek bunlar
D

Dilara C. A.

1 Kasım 2025 19:54
İyi ki varsınız güzel anneler ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir