Diş Sancısı mı Sizce

279 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

3 Ekim 2025 01:55
Kızım 4. Ayına girmesine 1 hafta kaldı normalde geceleri sadece bir defa için uyanıp mamasını verince hemen yatardı bu gece uyandı iki saat uyanık kaldı bide bi huysuz elleri ağzından çıkmıyordu calpol verince rahatlayıp uyudu diş mi çıkarıyor acaba
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

3 Ekim 2025 04:23
Merhaba dış ağrısı olabilir ancak bu uzun bir süreç alternatif yöntemlerle bebeğinizi rahatlatmaya çalışmanizi tavsiye ederim ilaç son çare olmalı
Yeter O. .

Yeter O. ..

3 Ekim 2025 08:22
Mesela ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz
A

Aysun M. ..

4 Ekim 2025 11:04
Osman hocanın verdiği zeytinyağına karanfil koyuyor 24 saat beklet ben bu kürü ağrı çeker gibi olduğunu gördüğünüz de damarlarına sürün hemen rahatlıklatiyor Instagram ve YouTube da var tarif Osman hocanın hesaplarinda daha ayrıntılı ordan bakabilirsiniz
Yeter O. .

Yeter O. ..

4 Ekim 2025 18:06
Çok teşekkür ederim Aysun hanım
B

Büşra K.

5 Ekim 2025 20:44
4. Ay uyku gerilemesi olur bebeklerde benim kızımda 4.ayda ama bu ay biriminde artık bir düzen oturtmuş olacağını söylüyor doktorlar. Bazı geceler aynı durumu yaşıyoruz büyüme ataklarıda var tabi ateş vs yok ise calpola bağışıklık kazanmasın derim. Biraz zorlu bir ay ama zamanla düzelecektir
E

Elmira H.

6 Ekim 2025 08:08
Merhaba bendede aynısı 4 cü ayına 1 hafta kaldı çok huysuzlandı elini agzına götürüb aglıyo salyasıda akıyor bende anlamadım diş mi çıkarıyo yoksa ateşi yok ama gece rahat uykuya dalan çoçuk 12 de zor uyuyo ve geceler uyanıyo
Yeter O. .

Yeter O. ..

6 Ekim 2025 19:25
Valla şimdi iyi şükür ama diş çıkartıyor belli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir