Diş Sancısı

299 görüntüleme
İ

İrem O. ..

22 Kasım 2025 17:49
Bebeğim 8 aylık. Diş sancısını rahatlatacak önerileriniz var mı?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

22 Kasım 2025 18:45
Biz tedagil kullanıyoruz rahatlatıyor çok şükür
İ

İrem O. ..

22 Kasım 2025 18:45
Biz de hiç fayda etmedi ya 🥺 osanitte yaşadığım bölgedeki eczanelerde yok
B

Buket Ş.

24 Kasım 2025 06:26
Diş sancısıni dolven kesiyor verince rahat uyuyor sürekli vermek ne kadar doğru
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

24 Kasım 2025 06:29
İrem hanım benim kızım 5 aylık sürekli eli agzında ben emzik süzgeç aldım içine anne sütü sağıp dondurup veriyorum o iyi geliyor özelikle soğuk şeyler rahatlatıyor takip etigim kadarıyla meyve koyabilirsniz süzgeçe dolapta soğutup verebilirsiniz
İ

İrem O. ..

24 Kasım 2025 06:31
Dün yaptım dediğinizi,havalar soğudu ya hasta olur mu acaba?
İ

İrem O. ..

24 Kasım 2025 06:32
Dolven hiç kullanmadık daha 🙄
B

Buket Ş.

24 Kasım 2025 06:35
Doktorumuz tavsiye etmişti kilosu da var diye gece yatmadan 1 kaşıkvermemi söyledi ağrıyı aldığı için galiba rahatlatıp uykusundan mizirdanip uyanmıyor işte sürekli de vermek te iyi değil aslında
F

Filiz D.

24 Kasım 2025 20:17
Diş kaşıyıcı aldım bende parmağa takılıyor onunla kaşıyorum bir çay kaşığı calpol veriyorum.gaz sancısı da var ikisi karışıyor.bir de diş kaşıyıcı normal var onu hafif soğutup eline veriyorum o da iyi geliyor.
S

Sena ..

25 Kasım 2025 23:40
Yeşil soğanın beyaz kısmı oldukça rahatlatıyor ve kısa süreli oyalıyor da
İ

İrem O. ..

26 Kasım 2025 03:05
Yeşil soğanı kopartmıyor mu? Bir de gaz yaptı mı soğan?
S

Sena ..

26 Kasım 2025 12:47
Hayır gaz yapmadı hiç. İki kızıma da diş dönemlerinde yeşil soğanın beyaz kısmını verdim ilk kızım kolik bir bebekti onda bile gaz yapmadı.
Kopartmak değilde daha çok eziyorlar bebekler ağzında ufak parçalar bazen kalıyordu ama endişe etmeye gerek yok çünkü yutamıyorlar zaten onu. Ve bebeklere verdiğimiz her şeyi gözetimimiz altında vermeliyiz zaten olası bir durumda müdahale edebilmek için.
F

Fatma N. A.

27 Kasım 2025 05:03
Bende calpol veriyordum, doktora kontrole gittiğimde söyledim neye uğradığını şaşırdı. Evet büyükler ver rahatlasın ağrısı oluyordur bizde veriyorduk dediler dedim. Kim onu diyen ne kadar süre verdin ne kadar miktar falan dedi, bende 1-2 hafta günde 1 kere huzursuzlanınca 1 çay kaşığı verdim dedim. Gerçekten mi sakın öyle birşey yapma karaciğer enzimleri yükselmiş olabilir dedi kan testi istedi. Testi vermedim ama birdaha calpolüde vermedim korktum. Doktor söylemeden ilaç verme dedi.
M

Merve K.

27 Kasım 2025 12:12
Ben yeşil soğan veriyorum rahatlatıyo bence, birde içi su dolu diş kaşıcıyıcı dondurucuya atıyorum sonra onu veriyorum onu da istiyo rahatlatıyo muhtemelen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir