Diş mi Atak mı?
176 görüntüleme
S
Sena S.
24 Ekim 2025 19:22
3 buçuk aylık bebeğim erkek bir haftadr elleri agzinda surekli salyalı öyle bi istahla elini agzina götürüyor ki sanki kaşıyor birde geceleri çığlık atarak ağlayarak uyanıyor huyu suyu bi degisti anlam veremiyorum nedir bu diş olabilir diyen var 4. Ay atağı diyen de
A
Arzu.G
24 Ekim 2025 19:33
Oral donem baslangicinda cok normal soyledikleriniz endise etmeyin zamanla azaliyor .atak donemindesiniz de ayni zamanda gece uykulari bozulmasi ondan olabilir. Dis sancilarini gunduz de hissedersiniz
F
Fatma Y.
25 Ekim 2025 19:14
Benim bebegimde de yasadm bu sureci. Distem ziyade daha cok atak donemi oluyor. 4 bucuk aya kdr bi atak surecimiz olmuştu. Berbat bir dönemdi hala hatrlarim. Ciglikla uyanmalar bir tarafa ciglik kiyamet uyuturdum surekli mutsuz asla uyumaz istemezdi cok aglardi. Gecem gunduzum karışmıştı. Ama geciyor o donemden sonra uyumanin tadina variyorlar yavas yavas düzen oluşuyor
S
Sena S.
25 Ekim 2025 20:21
@Fatma Yüksel teşekkür ederim Fatma hanım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim valla simdiden cok yoruldum umarım cok uzun surmez sabırla beklemeliyim
Y
Yasemin G.
25 Ekim 2025 20:29
Merhaba benim bebeğim de 4 ay 6 günlük aynı şekilde uyumak istemiyor geceleri çığlık çığlığa uyutuyorum bu gece de burun akıntısı hapşırık başladı dişten olabilir mi acaba
F
Fatma Y.
25 Ekim 2025 20:31
En zoru o donem ama emin olun bir kac haftaya geçiyor. Ve szdede bir rahatlama oluyor. Elbette cok cok iyi olmuyorsunuz fakat o 4 ay ataginin uzerinizden kalktigini ve rahatladignizi hissediyorsunuz uykularinizi yavas yavas almaya basliyorsunuz ve bebeginizde o şekilde. Sadece bolca sabir. En gec 4 bucuk aylkken gecmeye baslamisti. Uyku rutini yapmanizi oneririm o sekilde braz daha en azindan duzen uzerine gittiginiz icin surec kolayliyir bir nebzede olsa. Kndi rutinimi onerebilirim o surecte kullandigim. Sabah 9 9 bucuk gbi uyaniyordu en gec 11 bucukta ilk uykuya aliyordum zaten cok uyumuyor . Uyanmasinin ardindan 2 saat sonra 2. Uykuya aliyordum odasaat 2 bucuga twkabul ediyordu. Diger uykusunu 4 bucukta yapiyordum ve son uyku 6 bucuk en gec yapip max 7 de uyanmasada kndim uyandırıyordu. Gece uykusunada rutin seklinde basliyordum.yuzunu yikama karanlk oda yatarak emzirme yatakta eline sadece bir oyuncak verirdim ve sadece yanina uzanirdim uyumasini beklerdim tabi huysuzluklar aglamalar oluyordu ama sabırla bekliyordum. 9 da basliyordum 10 10 buc uk gbi uyuyordu
S
Sena S.
25 Ekim 2025 20:38
@Fatma Yüksel teşekkür ederim önerileriniz için dikkate alacağım sağolun 💕