Diş İçin Doğal Yöntemler

96 görüntüleme
M

Melek T.

5 Ocak 2026 16:14
Merhaba arkadaşlar.
Bir kaç kişiden duydum karanfil ve zeytinyağının iyi geldiğini. Bu tarifle alakalı olumsuz şeyler de duydum doktorlar önermiyor vs karaciğer yetmezliği gibi şeyler okudum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır??
Tetagil kullanıyorum ama sanki bize fayda etmiyor gibi
Çocuğum çok huzursuz bir kaç gündürne yapmalıyım 😢
K

Kübra A. ..

5 Ocak 2026 16:39
Ben kızıma karanfil zeytinyağı kürü kullandım
M

Melek T.

5 Ocak 2026 16:54
Faydasını gördünüz mü peki
G

Gülcan Ş.

5 Ocak 2026 17:44
Ben karanfil denemedım ilk kızımda tetagil aldım bir iki saat faydasını gördüm sonrası çok acı cekıyordu havuç salatalık veriyordum şimdi 7 aylık bebeğime sadece meyve sebze sert olanları eline verıyorum geceleri çok huzursuz olunca ağrı kesici veriyorum
Afranur K.

Afranur K.

5 Ocak 2026 17:48
Karanfil kürünü çocuğa bardak bardak içirmeyeceksiniz içiniz rahat olsun 😅 elinizle damaklarına sürmeniz onu toksik bir etkiye sokmaz. Siz limitli ve düzenli kullanırsanız yeterli olur.
Karanfil gerçekten bu anlamda çok faydalı oluyor.

Eğer çok tedirgin iseniz hafif soğutulmuş havuç/salatalık/elma eline verip damaklarını kaşımasına yardımcı olabilirsiniz.
Parmak fırçaları ile siz de damaklarını destekleyebilirsiniz, onun kendi kendini kaşıma isteği var yetersiz olabiliyor.
Diş kaşıyıcılarınızı da soğutup verebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir