Diş İçin Calpol
159 görüntüleme
B
Buket ..
8 Ocak 2026 17:53
8 buçuk aylık bir kaç gün önce 5. Dişini cikardi o günden beri gece uykusuna geçmesi çok zorlaşti soğuk uygulama kür tetagil vs denedim ama ise yaramıyor. 2 gündür de akşam ağrısı olduğu için uykuya dalamıyor bende calpol veriyorum rahat uyuyor. Bir kaç gece 1 doz vermek zararlı olur mu? Bu gece de calpol vereceğim gibi duruyor çünkü ağrısı var
A
Ayşegül Ü.
8 Ocak 2026 17:59
Bunu ben de merak ediyorum, aile hekimimiz bir şey olmaz verebilirsin dedi ama bi çocuk doktorundan teyit almak gerekir. Benim bebeğim de 6 aylık ve çok diş sancısı çekiyor, 6-7 gündür. Ben de her şeyi deneyip geçmezse calpol veriyorum.

Ebru K. ..
8 Ocak 2026 18:27
6 saat arayla verile biliyor doktorumuz gece yatarken vernin bir şey olmaz dedi 6 ay 15 günlük bebeyim diş baya zorluyor bizi
R
Rabia Ş.
8 Ocak 2026 18:30
4 gün günde 1 defa ağrı kesici kullanmak çok bir kullanım değil. Gereksiz bir kullanımda değil. Tabiki ilaç dışı rahatlatabiliyor olsanız o tercih edilir fakat doz aşımı yapmadığını sürece parasetamol 1 yaşa kadar olan bebeklerde en güvenilir ağrı kesici.

Fatma A. U.
8 Ocak 2026 18:44
Bizim hala dişimiz çıkmadı 6 ay 17 günlük
B
Buket ..
8 Ocak 2026 19:05
Teşekkür ederim yanıtlarınız için calpol konusunda da doktorlar ikiye ayrılıyormuş demek ki, bizim çocuk doktorumuz sanki zehir veriyormuşum gibi tepki vermişti ..
B
Buket ..
8 Ocak 2026 19:06
@Fatma Albina Uyar pespese gelcek sizinkiler allah kolaylık versin😁

Fatma A. U.
8 Ocak 2026 19:11
Amin Allah razı olsun doktorlar çok değişik kızımı dün doktora götürdüm süte alerjisi var dedi mamayı değiştirdi bir ay süt ürünleri verme dedi yani diğer iki doktor öyle demedi ne yapacağımı şaşırdım

Ceren
8 Ocak 2026 19:14
bizim doktor da çok ağrısı olursa atak zamanlarında verebilirsin dedi ilaç kullanmayı hiç sevmem ama verdim zaman zaman rahatlatıyo osman hoca da verebilirsiniz diyordu diş videosunda
B
Buket ..
8 Ocak 2026 19:20
@Fatma Albina Uyar geçmiş olsun biraz deneme yanilma yolu biraz farklı görüş öyle böyle geçecek insallah geçmiş olsun
B
Buket ..
8 Ocak 2026 19:21
O kadar güzel rahatlatıyor ki normalde saatler süren uyku serüvenim 3 gündür 15 dakika sürüyor hem diş hem uykusuzluk ağlamaktan içi çıkıyo

Fatma A. U.
8 Ocak 2026 19:22
Sağolun çok teşekkür ederim Allah razı olsun