Diş Fırçalama
125 görüntüleme
D
Derya Y.
18 Ağustos 2025 10:49
Merhaba bebeğim 10 gün sonra 1 yaşını dolduracak. Dişlerini parmak fırça ile temizliyorum ama diş fırçası ve macunu kullanmam gerekir mi artık birde florürlü yoksa florürsüz mü macun kullanmam lazım.
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 10:54
Bunu bende merek ediyorum cidden macun aldım ama yiyor nasıl tükürmesini sağlayacağım 🤷🏻♂️

Fadile B.
18 Ağustos 2025 10:55
Bebeğinize şeker alınması florürsüz doğal bir diş macunu bulmanız lazım sinevo güzel
D
Derya Y.
19 Ağustos 2025 07:46
Ewet nasıl temizleyeceğim bende merak ediyorum yutucak hepsini
S
Songül İ.
20 Ağustos 2025 04:47
İki yaşından itibaren dişlerin fırçalanması gerektiğini duymuştum hekimden diş fırçası ile yani tabiki ondan oncesi parmak fırça ile temizlik olmalı

Gökçe Ç. Y.
20 Ağustos 2025 05:19
Benim bebeğim de 1 yaşında silikonlu ve koruyucusu olan diş fırçası alacağım henüz almadım sadece 2 dişi çıktı en çok dikkat ettiğim emzirme ve yemek sonrası mutlaka su veriyorum ki dişleri temiz olsun zaten çok tatlı yemiyorlar o yüzden macun kullanımına mesafeliyim
Ş
Şeyma Z.
20 Ağustos 2025 05:26
Benim bebeğim 14 aylık ilk dışı çıktığından silikon fırça ile temizliyordum şimdi bebek fırçası ile fırçalıyorum ama bence diş macununa gerek yok su ile ağzının içini temizlemeniz yeterli

Ayça K. A.
Hemşire
25 Ağustos 2025 00:23
Bebekler tadıma başladığı andan itibaren diş fırçalama yapılmalı , dişleri olmasa bile. Parmak fırça diş aralarına girmediği için aslında sadece kaşıma görevi görüyor Osman hocam videolu olarak ta anlatmıştı onun yerine ayına ta da yaşına uygun diş fırçaları tercih edilmeli.