Diş Ağrısımı
65 görüntüleme

Rasime Ç. ..
5 Kasım 2025 21:15
Mrb sevgili anneler 4 aylık bir kızım var son birkaç gündür aşırı derecede ellerini agzına sokmaya çalışıyor yapmayınca sinirleniyor tummy tıme ne zaman yapsak elini orda agzına sokmaya çalışıyor yapmayınca sinirleniyor ağız suyu baya artık birde dışardan dudak altında küçük kırmızı sivilce oluyor gün içinde kaybolup tekrar çıkıyor farklı yerden uykularımız bozuldu gece 3 kere uyanıyor normalde 6,7 saat kesintisiz uyuyordu yardım etmek istiyorum ama nasıl yapayım bilmiyorum bilen varsa yardımınızı rica ediyorum teşekkürler 🌺

İlsu O. K.
5 Kasım 2025 21:31
Merhaba; muhtemelen diş ağrısı. Gaz sancısı ya da başka bir sağlık sorunu yoksa. Diş ise gün içinde anne sütünüz varsa meyve süzgeçi içinde dondurup verebilirsiniz.. Ya da bebeğinizin seveceği ve tutabileceği bir diş kaşıyıcısı edinmeniz iyi olur. Gece ise emzik kullanıyorsanız bebeğiniz uykuya dalana kadar emzik verebilirsiniz bir süre rahatlıyor gibi oluyordu oğlum. Soğuk uygulama diş için etkili. Temiz bir bezi biraz ıslatıp soğutabilirsiniz ağızına götürmesi için. Ya da diş dönemi için mümkünse doktorunuza danışarak jel ya da granül kullanabilirsiniz.
H
Hamidenur K.
5 Kasım 2025 21:35
Önce diş sıkıntısı olduğunu uzmanınızla kesinleştirin sonra tetagil kullanın temiz elle damaklarına masaj uygulayın