Dis Agrisi

90 görüntüleme
F

Fatma Ö.

29 Ekim 2025 08:40
4 aylik bebegim atak doneminden midis sancisindan mi ozellikle uykuya gecerken cok agliyor karanfil zeytinyagi karisimini masaj olarak onerenler var kesinlikle onermeyenler de var yapan var mi
A

Ayşe Ş. ..

29 Ekim 2025 09:46
Merhaba Fatma Hanım. Osman hoca öneriyor videolarinda görmüştüm. Ben yaptım kullandim. 4. Ayda o kadar huysuz oluyorki çok etki etmiyor. Yani bana etmedi. Osman hocanın dış çıkarma ve yaşamımın 4 ayı videolarini YouTubedan izleyin. Faydasını görürsünüz. Sadece uykuya geçerken direnme ise şükredin sabırlı olun hem Osman hocanın uyku ile ilgili video var onuda izleyin. Biz doktorumuzun tavsiyesi ile dışicin tetagil basladik. 4 ay ataginin sabırla geçmesini bekledik. Bu arada sorun diş ise gece uykularida mahfoluyor. Sızlanıyor sık sık uyanıyor. Ve fazla salyalanma olmaya başlıyor. Çocuğu iyi gözlemleyin. Farklı farklı bir çok sebep olabilir
Betül .

Betül ..

29 Ekim 2025 09:50
Bize diş döneminde doktorumuz tetagil önermişti.Bende parmağa giyilen diş fırçası gibi kaşıyıcıya yarım döküp üste diğer yarısını alta sürüyordum.Öyle çok diş sıkıntısıda çekmedik ama salya çok oluyordu
Betül .

Betül ..

29 Ekim 2025 09:52
Onun dışında püre emzikler var içine anne sütü koyup buzluğa atabilirsin soğuk dişleri rahatlatır
F

Fatma Ö.

29 Ekim 2025 09:53
Cevaplarnz icin tesekkur ederim cok sujur sadece uykuya geciste var dis degil buyuk ihtimalle ama o donemde kullanmak icin lazm olursa diyede sorayim dedim
F

Fatma Ö.

29 Ekim 2025 09:54
Onu denedim biraz faydali oldu ama tam tutamadgi icin kendm yaptm
A

Ayşe Ş. ..

29 Ekim 2025 09:55
Evet püre emzikleri çok işe yarıyor. Pahalı bir şeyde değil. 4. Ayda anne sütü 5 ayda tadimlar için meyve sebze koyuyorum içine deli gibi kaşıyor dişlerini, ısırıyor.
A

Ayşe Ş. ..

29 Ekim 2025 09:58
Sadece uykuya geçiş ise Osman hocanin uyku hijyeni dediği şeyler var onları kontrol edin. Dediğim gibi videolarını izleyin. Çok işe yarar bilgiler var
F

Fatma Ö.

29 Ekim 2025 09:58
Teşekkürler🙏🏻🙏🏻
H

Hümeyra T.

29 Ekim 2025 10:03
3,5 aylık bebek Diş çıkarma döneminde balgam olur mu? Çok fazla tükürük ve arada gaz çıkarırken balgam geliyor sütle. Baska herhangi bir rahatsızlığı yok.
F

Fatma Ö.

29 Ekim 2025 10:08
Bende balgam yok ama kusar gibi oluyo fazlasini cikartiyo gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir