Devit

110 görüntüleme
B

Büşra K. ..

23 Ekim 2025 18:24
İyi akşamlar herkese 35 günlük bebeğime doğar doğmaz sağlık ocağında D vitamini başladılar damlayı vermeyi unutuyorum verdiğim zaman dikkat ediyorum bebeğimde hep gaz oluyor ben kafamda mı kurdum var mı aranızda bir fikri olan
G

Gökçin N.

23 Ekim 2025 18:29
Bize monovi verildi sağlık ocağından. Monovit içinde ayçiçek yağı var ve Osman hoca zeytinyağlı olanlrı öneriyor.o yüzden ben hiç kullanmadım. Ocean d vitamini aldım,hiç sorun yaşamadım.
A

Ayşenur T.

23 Ekim 2025 18:43
Merhabalar aynısını düşünüyorum ve gözlemledim ebelere, doktorlara söylediğimde ilgisi yok deniliyor ancak bunu anlayabiliyorum. D vit vermediğim günler çocuğun gazı daha az oluyordu. Doktorumuza söyledim bize My D3’ü önerdi, zeytinyağlı zsprey şeklinde bir fıs sıkılıyor.
B

Büşra K. ..

23 Ekim 2025 18:49
Evet Ayşenur Hanım vitamini vermediğim zaman çocuk sakin verdiğimde gaz başlıyor yarın kontrolümüz var sorayım çok teşekkür ederim yorum yapan herkese
A

Aslı i.

24 Ekim 2025 10:44
Kesinlikle kullanma temiz içerikli değil. Ocean 400 başladım direk. Sonra da yine oceandan devam ettim.(Kendime de aynı marka kullanıyorum.) D vitamini çok çok önemli artık yaz mevsimi de geçti. Bıngıldak kapanması ve diş kemik sağlığı için aşırı önemli. Eğer unutuyorsan alarm kurmanı öneririm.
B

Büşra K. ..

24 Ekim 2025 12:13
Teşekkürederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir