Devam Sütü

99 görüntüleme
K

Kübra Y.

9 Eylül 2025 17:59
Bebeğim gündüz emmiyor bende devam sütü veriyorum. Acaba günde kaç kez devam sütü vermeliyim? Bebeğim 7 aylık olacak
R

Rüm ..

9 Eylül 2025 18:39
Ben de 3 aylıktan sonra bırakmak zorunda kalmıştım sütünüz varsa emmesi için uğrasın yoksa da ben 5 kez devam sütü 3 kez ara öğün veriyorum 8 aylık ama 7 aylıkken de öyle yapıyodum sabah ilk kalktıgında devam sütü iki saat sonra kahvaltı üç saat sonra tekrardan devam sütü sonradan çorbası devam sütü meyvesi derken gece yatarken de devam sütü veriyorum
Arada acıkınca yine veriyorum devam sütü ama doktorunuza da danışın
İ

İpek B. Z.

9 Eylül 2025 19:24
Bebeğinizin acıkma sinyallerini gözetleyerek 3 saat 3 bucuk saatte bir hazırlayın, her bebegin farkli acıkma araligi ama 7 aylıkken 3 saatte bir veriyordum gündüz, aksam uykusundan önce de sabahki ölcek 180cc vermissem 210 veriyordum. Simdi 9 aya girecek 3bucuk 4 saatte bir 180cc veriyorum ama ek gıda da arttığı icin bazen hepsini içmediği oluyor, aksam uykusu icin 210cc devam, bazen içmiyor gece 12de 90cc yapip veriyoruz takviye olarak, sabah 4bucuk 5 gibi acikmis oluyor. Bizim rutin böyle, açlık durumunu anlıyoruz aşağı yukarı
K

Kübra Y.

10 Eylül 2025 12:22
Teşekkür ederim rümeysa hanım acaba fazla mı geliyor diye düşündüm
K

Kübra Y.

10 Eylül 2025 12:22
Teşekkür ederim iPek hanım. Acaba fazla mı veriyorum diye düşündüm. Peki 180 cc ye kaç ölçek mama koyuyorsubuz
R

Rüm ..

10 Eylül 2025 19:42
180 cc 6 ölçek koyuyorum ben rica ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir