Deterjan
110 görüntüleme
E
Elif G. A. Ö.
18 Eylül 2025 11:09
Bebek çamaşırlarını ayrı yıkıyor musunuz? Çamaşırları ayrı yıkamaya gerek var mı bilmiyorum, ama her şeyi birlikte sabunla yıkıyordum. Ancak temizlik bezleri vs için de deterjan aldım. Temizlik bezleri dahil her şeyi sabunla yıkamaya devam mı etmeliyim yoksa her şeyi ayrıştırmak mı mantıklı?
D
Duygu K.
18 Eylül 2025 11:13
Bebek kıyafetlerini en az 1 yıl ayrı yıka en iyisi sabun tabi ben granül sabun deterjan ile yıkıyorum

Betül B. ..
4 Ekim 2025 21:26
Bende granül sabun kullanıyorum çıkmayan kaka lekelere de hacı şakirle çitileyip Bi iki günsuda bekletip yıkıyorum

İlsu O. K.
27 Ekim 2025 23:43
Merhaba; 6.aydan önceki dönemde özellikle ayırarak yıkamak önemli bebeğin hassas cilt ve alerjik durumdan kaynaklı hatta çamaşırları kendi çamaşırlarınızdan ayrı tutmanızda iyi olur.. 1 yaşından sonra ise bu biraz bebeğinize bağlı cildi hassas ve alerjikse ona göre devam edebilirsiniz. Acil yıkanması gereken ufak şeyleri ilde beyaz sabunla yıkıyorum bazen, diğer geri kalanları ise bebek sıvı deterjanı kullanıyorum.. İlk 3 ay ütüleme yaptım ama artık yapmıyorum 7,buçuk aylık

Ayça K. A.
Hemşire
28 Ekim 2025 00:28
Bebek kıyafetleri muhakkak ayrı yıkanmalı. Yumuşatıc kullanıyorsanız ek durulama gerekli. Beraber yıkamayınız
D
Dilek ..
28 Ekim 2025 16:53
Merhabalar
Peki üni baby çamaşır deterjanı kimyasal mi .
Ben kullandım yanlış mı yaptım. Leke çıkarıcı da aynı. bebek çamaşırlarıhep ayrı yıkadım. İçine karbonat da atıyorum.
Peki üni baby çamaşır deterjanı kimyasal mi .
Ben kullandım yanlış mı yaptım. Leke çıkarıcı da aynı. bebek çamaşırlarıhep ayrı yıkadım. İçine karbonat da atıyorum.
E
Elif G. A. Ö.
28 Ekim 2025 16:55
Ben granül sabun kullanıyorum