Desteksiz Çocuk Büyütmek
185 görüntüleme
B
Burcu A.
6 Ekim 2025 09:39
Benim eşim sağolsun herşeyin en iyisini sen bilirsin diyip sürekli her konuyu benim üstüme atıyor. Oğlum emiyor e çocuk emiyor ben mi emzireyim seni istiyor diyor. Gece gündüz desteksiz bir şekilde çocuk büyütmek çok zor sizde de böyle mi ? Yoksa benim kara cahilim mi sadece böyle
İ
İrem
6 Ekim 2025 09:46
En azından bez aldırmayı eşiniz varken ona devredin derim burcu hanım hem biraz uzun da sürüyor insan kafa dinliyor :))
B
Burcu A.
6 Ekim 2025 09:48
Ay İrem hanımcım o nasıl yapsın ki 😃 Anlamaz ki o 😃 ama bizi çok seviyor oğlunu da beni de minnoş kocam 🫶🏻
H
Handan G. Ö.
6 Ekim 2025 10:13
Ay çok hoşsunuz Burcu hanım :) Erkekler bebeklerin annelere düşkünlüğünü kullanıp bilmeden de olsa yapabiliyorlar... İrem hanımın dedigi gibi yapın zorunda bırakın yoksa böyle de devam eder
M
Melis Y.
7 Ekim 2025 17:33
Pazar günü hariç babalar malesef hiç ilgilenmiyor. Pazar günü de anca öğledensonra oyun pynattirirken temizlik ya da yemek yapma var bizde de.
B
Burcu A.
7 Ekim 2025 17:35
Ben galiba sadece yemek yapacağım dediğimde bakabiliyor oda aa bak anne ne yapıyor filanla. Ya bu lohusalık mı ? Nedir bilmiyorum ama ben kimseye değil kocama kafayı takmış durumdayım. Allah gazabımdan korusun😀
F
Fadime Ş. ..
7 Ekim 2025 18:31
Çalışıyorum eşim bakıyor. Mecbur kalınca bakıyolar. Bir de çıldırıveriyorum ona patlamayayım diye koşup geliyor:) Sizde arada bir çıldırıverin gari :)
B
Burcu A.
7 Ekim 2025 18:34
😂😂😂 ay güçlü olacağız diye seyit onbaşıya dönen bizler 😀 2 aylık olacak oğlum. Hayata karışmaya çalışmak ev işi kendi öz bakımım koca çocuk bide kedi çocuğum var (ondan çok razıyım en akıllıları o) ben kendimi yenilmez sanmaya başlayacağım ☺️
B
Büşra T.
7 Ekim 2025 18:43
Bende aynıyım desteksız büyütüyorum yıne de Allah güç verıyo yetısıyon herşeye çok yoruluyo insan ama alısıyosun zamanla yalnız bebeklerın atak donemlerı hıc cekılmıyo çok sabır lazım 😂
B
Burcu A.
7 Ekim 2025 18:47
Önceden de varmıymış bu ataklar ya. Ben biraz abartıldığını düşünüyorum açıkçası sosyal medyadan dolayı gelişim dönmeleri tabiki vardır ama şey var ya bu atağıda atladık hadi bakalım. Sosyal medya hepimizi çok etkiliyor geri de kalamıyoruz. Dediğim gibi hem bu kadar şeyle uğraş Hemde 9 ayda aldığın kiloyu 40 günde vermeye çalış. Ben çok etkilenmiştim , hala da kilo takıntım var. Sanki biri yakama yapışmış da benimle uğraşıyor gibi. Kendi kendimi zorbalıyorum resmen.
H
Handan G. Ö.
7 Ekim 2025 19:23
Ben de kilolarimi çok kafama takıyor dert ediyordum. 6 ayda ancak kendime gelebildim verdim bıraz kilo. Kızım şimdi 8 aylık. Atak matak da hiç görmedim ben. Hiç bilmiyorum. Bakın bilmemek mutluluktur:)
B
Burcu A.
7 Ekim 2025 19:26
😀😀 keşke bildiğim herşeyi unutsam bende. Her sabah bugün yeni bir gün hersey güzel olacak diyip akşam yatağa girişim karga tulumba 🥹 35 yaş zaten zor çocuklu hayat daha zor. Şükür iyiki varlar o ayrı 😍