Destekli Oturma
133 görüntüleme
E
Esra
17 Eylül 2025 07:51
Bebeğim 3 ay 13 günlük 2 ay 20 günlükten itibaren ellerini tutunca kendini kaldırma isteği var kaldırıyorum ellerini tutar şekilde birkaç dakika oturuyor.
Vucüdümda destekli oturuyor 3.aya girdiktensonra birkaç kez kanepede birkaç dk destekli oturma yaptırdım bundan çok keyif alıyor ama vücudumla destekli ve ara sıra yaptığımızda kanepeyle destekli oturma 3.ayın içinde olan bir bebek için uygun mu zararı olur mu
Vucüdümda destekli oturuyor 3.aya girdiktensonra birkaç kez kanepede birkaç dk destekli oturma yaptırdım bundan çok keyif alıyor ama vücudumla destekli ve ara sıra yaptığımızda kanepeyle destekli oturma 3.ayın içinde olan bir bebek için uygun mu zararı olur mu
D
Damla B.
17 Eylül 2025 08:10
Benim bebeğim 3 aylık olduğunda kucağımda birkaç dakika oturttum. Sürekli dik durmak istiyor ben de çekiniyorum açıkçası omurgasına vs zarar vericem diye. 1 2 dakika yetmiyor ona sürekli oturmak istiyor yorulana kadar. Yatağa koyduğumda ağlıyor. Bilen biri cevap verirse lütfen benim yorumumu da beğensin gelip bakayım 😅
S
Scts ..
17 Eylül 2025 08:17
5.aylık bebeğim doktorunuz bu ay izin verdi destekli oturmaya

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
17 Eylül 2025 09:02
Bu bebeğinizin gelişimine bağlı her bebek farklı hızda ilerler kicaginizda destekli çokuzun süreleri olmayacak şekildeoturtabilirsiniz . Şöyle düşünün onuncu ayda yürüyen bebekde onsekizinci aydayuruyen bebek de sağlıklıdır ama aradaki basamakları biri hızlıbiri yavaş ilerler. Koltukta oturtmak için erken olabilir desteği sizin bedeniniz olursa daha sağlıklı olabilir birde
D
Damla B.
17 Eylül 2025 09:07
Fatma hanım teşekkürler cevabınız için ✨