Destekli Oturma

283 görüntüleme
C

Ceren A.

21 Temmuz 2025 09:26
Destekli oturmaya ne zaman başlayabiliriz bebeğim sürekli kendini kaldırıyor oturmaya çalışıyor. 4 aylık suan bebek oturma minderlerinde oturabilir mi acaba
S

Sena K. E.

21 Temmuz 2025 09:38
Bizde 4 buçuk aylığız doktor kucakta destekli oturabilir dedi bazen koltukta yarım oturur pozisyonda koyuyorum ama uzun süreli olmamasına dikkat edilmeli henüz kafalarını tam tutamıyorlar otururken
H

Hülya G. ..

21 Temmuz 2025 09:51
Kafasını ve sırtını destekleyerek oturtabilirsiniz. Benimki 3 aylıkken canlı destekle oturuyordu büyükler sakincali görüyordu. Ama bebek hazırsa sorun olmayacaktır.
C

Ceren A.

21 Temmuz 2025 11:21
Kendisi oturmak istiyor sanki ana kucağında da belini kaldırmaya çalışıyor. Ellerinden tutuyorum ağladığında kalkmak istiyor
H

Hülya G. ..

21 Temmuz 2025 11:53
Eğer kalkmak istiyorsa hazır demektir. Benimki de kucağımda sürekli doğrulmak isterdi 3 aylıkken ben oturtuyordum destekli bir sorun yaşamadık normal gelişim basamaği sizinki de
A

Ayşe V. ..

29 Temmuz 2025 16:10
H

Hatice H. ..

26 Ağustos 2025 10:24
Benim oğlum 6 aylık oturmak istemiyor
Ne yapabilirim oturma minderi kullanmalı mıyım çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olur musunuz
N

Neslihan B.

26 Ağustos 2025 14:03
4 aydan sonra kucakta 5 ay civarında her yanına yastıkla destekleyerek oturabilir benimki 8 aylık evet desteksiz oturuyor ancak hareketli olduğu için yine de hala arkasına yastık kullanıyorum çünkü sabit durmuyorlar ki bir şeylere uzanıyor mutlaka devriliyor yine
C

Ceren A.

26 Ağustos 2025 17:15
Bence kullanabilirsiniz hatta ebebekde banyo oturağı diye geçen vakumlu oturak var bence o daha güzel onu deneyebilirsin
C

Ceren A.

26 Ağustos 2025 17:16
Teşekkür ederim şimdi 5 aylık oldu oturak veya mindere oturtuyorum ara sıra
K

Kübra Y.

29 Ağustos 2025 06:29
Bunu doktorunıza danışın biz 4. Ayda başlamıştık yavaş yavaş.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir