Derin Uykuya Geçemiyor

142 görüntüleme
Ü

Ümran ..

12 Ekim 2025 15:06
2 aylıkbebeğim uykuya tam dalamıyor.bir saatte beklesek derin uykuya geçemiyor.bi gözünü kapatıp diğer gözünü de hafif aralıklı bırakıyor,en ufak seste hemen gözlerini açıyor ne yapabilirim?neye yorabilirim bu durumu bilmiyorum
Yasemin K.

Yasemin K.

12 Ekim 2025 15:17
Normal mi bilmiyorum ama gece ya da gündüz fark etmez, ikimizin de rahat olduğu bir yere geçip koynuma yaptırıp uyutuyorum bebeğimi. Ekstra müzik, ninni açmıyorum. Belki çok hafif pışpışlıyorum ve mutlaka tenime yatırıyorum bebeği. Bazen uygun pozisyona gelene, sakinleşene kadar cebelleşiyor ama uykusu varsa sakinliyor bir müddet sonra
Ü

Ümran ..

12 Ekim 2025 15:19
Gazı olan bi bebeğim olduğu içim koynuma aldığımda sürekli ağzını arıyor ve daha çok huzursuz olmaya başlıyor😔
Yasemin K.

Yasemin K.

12 Ekim 2025 15:19
Ten teması yapmaktan çekinmeyin lütfen. Kalp atışlarınız ona iyi gelecek, siz de sakinleyin, bazen çok hızlı uyuyor, bazen uzun sürüyor uyuması ama başka derdi yoksa uyuyor
Yasemin K.

Yasemin K.

12 Ekim 2025 15:20
Memede uyumak istiyor olabilir mi? Her ıkınma gibi hareket gazı var anlamına gelmeyebilir :/
Ü

Ümran ..

12 Ekim 2025 15:25
Ten temasına da önem veriyoruz aslında.evet bazen memede uyukluyor bazen emmek istiyor ancak gazı sancısı olduğundan dolayı çekiştirip duruyor ucunu. Kucağımda uyutuyorum yatağına bırakıyorum uyuyor aslında ama tam derin uykuya bir türlü geçemiyor bir gözü hafif aralıklı açık sürekli bazen elimi hafif dokundurup kapatıyorum artık
Yasemin K.

Yasemin K.

12 Ekim 2025 15:30
Benim de bebeğim 1 aylık. İnanın çok zorlanıyorum. Desteksiz büyütüyorum bebeğimi. Eşimle sürekli kavga halindeyiz. Sürekli ağlıyorum. Ama uyku konusuna 20 günde böyle çözüm bulabildim. Gecenin bir yarısı kucağımda bebekle evi turlamak, hele de çok uykuluyken çok zordu. Koynumda sakinliyor olması bana da iyi geliyor. Biz de çoğu kez gazı var sanıyoruz ama her ıkınma tarzı ağlama olmayabiliyor :/ Bazen bebek aşırı uyarılmış oluyor, stresleniyor
Yasemin K.

Yasemin K.

12 Ekim 2025 15:31
Anladım, umarım biraz olsun yardımcı olur size yazdıklarım. Çok iyi anne olduğunuza şüphem yok, sizin de olmasın 😇
Ü

Ümran ..

12 Ekim 2025 16:05
Çok ama çok teşekkür ederim🌸
Ümran A.

Ümran A.

12 Ekim 2025 17:17
Benim kızımda 5 aylık Ümran hanım ve dediğiniz gibi beş aydır gözü hep yarı açık uyur. En ufak sese uyanır çok zor dalar. Her türlü yolu denedim pilates topu kucak beşik ayakta sallama …Hepsinde sonuç aynı gözler hep yarı açık. Uyuma tarzı bu galiba diyip kabullendim en sonunda 🥲
Ü

Ümran ..

12 Ekim 2025 17:21
Yaaa🥲sanırım benim de öyle olscsk

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir