Derin Gece Uykusu

152 görüntüleme
A

Ayşe

28 Ağustos 2025 17:24
Bebegım 2. 5 aylık gece uykusu cok derin uykusunda emmıyor uyandıramıyorum da rüya beslenmesı dedıgımız sey bız de olmuyor yani önerileriniz neler
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

28 Ağustos 2025 17:39
Siz uyandırmazsanız hiç mi uyanmıyor? Kilo alımı iyiyse gündüz de iyi besleniyorsa gece beslenmesine çok ihtiyaç duymayabilir bebek ama 5-6 saatten sonra açıkıp uyanır.
D

Damla E.

28 Ağustos 2025 17:58
Sakın uyandırmayın kendiniz uyandırmaya alıştırırsınız yoksa. 6 saate kadar uyuması gayet normal doktorum öyle söylemişti
T

Tuğba B. ..

28 Ağustos 2025 18:06
Kilo alımı iyiyse sarılık durumu yoksa uyusun uyandırmayın
M

Mine G.

28 Ağustos 2025 18:27
Harika bir durum. Kendiniz uyandırmayın bence. 2,5 aylıkken 6-7 saat civarı uyuyabiliyorlar. Benim bebeğim de arada bir de olsa uyuyo. Gündüz beslenmesi iyiyse sorun olmuyor.
A

Ayşe

28 Ağustos 2025 18:28
Kilo alımı cok iyi normalde ama gündüz benim beslenmem biraz düştü dolayısıyla sütün kalıtesıde bu da kılo alımını yavaslattı ben de gece sütü kalıtelı dıye uyandırıp besleyeyım dedım ne mumkun uyandırmadan ımkansız zaten
A

Ayşe

28 Ağustos 2025 18:29
Bu durumda gündüz sütümün kalıtesını arttırmam gerekecek sanırım o zaman onun ıcın onerı almam lazım🤔🙂‍↕️
D

Damla E.

28 Ağustos 2025 19:02
Siz uyuyunca kalitede artar merak etmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir