Demir İlacı ve Hgb Düşüklüğü

140 görüntüleme
Şimal

Şimal

23 Kasım 2025 02:36
3 aylık bebeğimin hemoglobin değeri 11.7 geldiği için demir ilacını erken başlamamızı istedi doktor ?aynı durumu yaşayanveya bilgisi olan var mı acaba?erken başlamak sorun olur mu?bir de bize newvitmarka önerdi doktor alıp baktım tadı da kokusuna çok kötü ve simsiyah bir rengi var?kullanan var mı veya başka önerisi olan
G

Gdkmc

23 Kasım 2025 04:07
Ocean kullanabilirsiniz
Deniz T.

Deniz T.

23 Kasım 2025 06:09
Bestiron damla kullanabilirsiniz. Daha rahat iciyor bebekler
E

Eliff

23 Kasım 2025 06:51
Bizde newvit damla kullanıyoruz doktorda eczacıda diğerlerine kıyasla emiliminin daha yüksek olduğunu söyledi
Şimal

Şimal

23 Kasım 2025 06:58
Benim bebeğim çok zor içiyor ya midesi bulanıyor ağlıyor.sizde öyle bir durum var mı
E

Eliff

23 Kasım 2025 07:06
İlk başlarda evet sevmedi tadını kustu hatta ben gidip ocean damla aldım ama kullanmadım çünkü 1 kilo=2 damla verilmesi gerekiyor bebeğim 6 kilo 12 damla fazla bence bilmiyorum şimdi newvit 5 damla veriyorum
Şimal

Şimal

23 Kasım 2025 07:08
Alıştı mı peki bebeğiniz?bir de kabızlık yaptı mı ?Evet newvit için 1kiloya 1 damla verin dedi doktorumuz.oceanda 2 damla olduğunu bilmiyordum
E

Eliff

23 Kasım 2025 07:59
Alıştı verince kucağımda gezdiriyorum böylece kusmuyor. Çok şükür kabızlıkta yapmadı
Melek M.

Melek M.

23 Kasım 2025 08:40
Benim bebeğim erken doğdu biz de erken kullanmaya başladık sorun olacağını düşünmüyorum hemoglobin düşüklüğü iyi bir şey değil çünkü
H

Hamide Ş. ..

23 Kasım 2025 09:12
Bir kaç damla denedik en memnun kaldığımız bestiron damla oldu hele sağlık ocağında verdiklerini sabah veriyordum akşam kusunca gene geliyordu ağzından sindirilmiyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir