Demir İlacı Kullanımı

122 görüntüleme
H

Hediye D. ..

15 Eylül 2025 12:49
Bebeğim 2 gün sonra 5 aylık olacak. Dördüncü aya girdiğinden beri Demir ilacı kullanıyoruz. Demir ilacını aç karna veriyorum . ilacı verdikten yarım saat sonra da emziriyorum. 3 4 gündür bebeğim Demir damlasından sonra kusuyor acaba ilacı yanlış mı kullanıyorum?
M

Melisa Y.

14 Ekim 2025 19:04
Bende bu şekilde kullanıldığını duydum fakat kusma varsa ilacı değiştirmelisinizbana doktorumuz kusma ve kabızlık Yaşarsan değiştir 1 hafta dene demişti devletin verdiği kusma yaptı ocean kullanıyorum oda kabız yaptı azar azar kaka yapıyor ocean dan çoğu bebek memnun değil sidefer den daha az şikayet duydum birde onu deneyeceğim
H

Hediye D. ..

14 Ekim 2025 19:14
Merhaba Melis hanım Demir ilacını biz kullanmaya başlayalı 2 ay oldu yaklaşık. İlk başlarda kusuyordu ama sonradan geçti şükür . Biz ocean ile başlamıştık ocean devam ediyoruz yalnız etkisi az olduğu için kiloya 2 damla ver dedi doktorumuz öyle devam ediyoruz. Eczacıımız oceanın daha iyi olduğunu içeriğinin daha temiz olduğunu söylediği için onda devam ettik. Ama sidefer kullananlarda memnun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir