Demir İlacı Kabız Yaptı
99 görüntüleme
A
Ayla T.
4 Kasım 2025 16:29
Bebeğime sağlık ocağının verdiği demir ilacı kullanmaya başladım 4. Aydan itibaren ama kabız yaptı bende bıraktım kullanmayı. Şuan 5 aylık oldu Anne sütü alan bir bebek 7 gündür kaka yapmadı çok huzursuz ne yapmalıyım
M
Merve
4 Kasım 2025 16:38
Ben bebeğime ocean kullanıyorum kabızlık olmadı. İsterseniz deneyin siz de. Anne sütü alan bebeğin biraz geç kaka yapmasında problem yok diye biliyorum bundan önce kabız oluyor muydu tabi bu da önemli. Biraz zeytinyağı verebilirsiniz bağırsaklarını yumuşatır

Hanife G.
4 Kasım 2025 16:41
Demir ilacınızı değiştirebilirsiniz.Anne sütü alan bebeklerd gaz çıkışı varsa, karnında şişlik,sertlik,kusma vs bi durum yoksa bir hafta normal bi süre. Siz yine de bi hekiminize danışıp demir ilacınızı değiştiripbi takip edebilirsiniz 🙏
H
Hümeyra T.
4 Kasım 2025 16:52
Bu konuad farklı annelerden de bu yorumları okudum. Sağlık ocağının verdiği demir ilacı kabızlık yapmış. Onlar da Ocean’a geçmiş; kabızlık yapmıyormuş ama kilosuna göre bir ya da ikiyle çarpıp o şekilde damla veriliyor hatırlıyorum. Bu konuyu doktorunuza bir sorun isterseniz. 10 günü aşıp kabız denilebilecek bir katı dışkı olmadıkça da kabız demiyor doktorlar ama yine de bir doktora danışın tabi siz
A
Ayla T.
4 Kasım 2025 16:59
Hergün düzenli kakasını yapardı demir ilacından sonra böyle oldu ama çok huzursuz ağlayarak uyanıyor karnı ağrıyor muhtemelen
A
Ayla T.
4 Kasım 2025 17:02
Gaz çıkışı da var
H
Hümeyra T.
4 Kasım 2025 17:13
Demiri birçok anneden duydum kabızlığı nasıl gidereceğinizi doktor söyler bir şeyler verir belkii
T
Tuğba B. ..
4 Kasım 2025 17:35
Sağlık ocağının verdiği bizdede aynısı oldu hep düzenli yapardı .2 gün kullanıp bıraktım.doktorumuz kabızlık düzelene kadar hiç bir kan ilacını verme demişti.Ama o düzen bozuldu eskisi gibi her gün yapmıyor 7 aylık oldu zeytinyağı veriyorum sık sık
A
Ayla T.
4 Kasım 2025 17:42
Bende zeytinyağı veriyorum günde ne kadar vermem lazım ne zaman düzene girer acaba bir ay olacak neredeyse hala daha düzene girmedi oysaki Hergün yapardı