Demir İlacı Başlamadı

96 görüntüleme
T

Tuğçe K.

22 Eylül 2025 12:35
Kızım 4 aylık doktor kontrolünde demir ilacı verilmedi doktora 4. Ayda genellikle başlandığını gördüğümü neden vermediğini sordum sadece anne sütü alıyor senden ona geçen şuan yeter 6. Ayda başlıcam dedi ama araştırdığımda hep 4. Ayda veriliyor bebeklere napmalıyım
Ümran A.

Ümran A.

22 Eylül 2025 13:05
Bizim doktorumuzda 6. ayda başlatmak istedi. Şuan 4,5 aylığız ve 6. Ayda kan tahlili sonucuna göre başlayacaz inşallah. Ama içiniz rahat etmiyorsa ASM den yada eczaneden alıp demir takviyesine başlayabilirsiniz
Hem. F. N. Ç.

Hem. F. N. Ç.

Emzirme Danışmanı

22 Eylül 2025 13:08
Merhabalar doktorunuz önerisinde bi problem yok tabiki 6. Ayda tahliller sonrası ihtiyaç haliyle başlayabilirsiniz , tfakat beslenmeniz ve genel olarak vitamin değerleri iyi bi kişiyseniz. Emzirme döneminde beslenme önemi oldukça büyük hem kendiniz hem bebeğiniz için vücut çalışıyor olacağından eğer bununla ilgili tereddüt edecek olursanız ben tercihen demir takviyesi kullanmanızı öneririm. Bebeklerimizin gelişimi için oldukça önemli.
T

Tuğçe K.

22 Eylül 2025 15:18
Vitaminlerim ve demir seviyem oldukça iyi şükür şimdi kendim bi ilaca başlasam doktoruma söylemeden doğru olmaz o yüzden 6. Ayı bekleyeceğim sanırım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir