Demir İlacı Acil!
87 görüntüleme

Deniz M. G.
9 Ekim 2025 09:40
Bebeğime 2 gün önce vegaferon demir ilacı başladım. İlk gün kaka rengi kahverengileşti ve cıvık şekildeydi. Sonra katılaştı en son cıvık ve kanlıydı. Ertesi gün kakası yeşil ve cıvık şekildeydi. Bu sabah çok kötü kokulu cıvık kahverengi kaka yaptı yine içinde kan gördüm.
İlacı araştırdığımda aynı problemi yaşayan bebeklerin olduğunu gördüm ve içerisinde paraben bulunmaktaymış. Artık o ilacı vermeyi düşünmüyorum. Çocuk doktorum ilde ben ilçede yaşıyorum bu sebeple şu an doktora gidemiyorum. Aynı problemi yaşayan, çözüm önerebilecek birileri varsa lütfen yazar mısınız?
İlacı araştırdığımda aynı problemi yaşayan bebeklerin olduğunu gördüm ve içerisinde paraben bulunmaktaymış. Artık o ilacı vermeyi düşünmüyorum. Çocuk doktorum ilde ben ilçede yaşıyorum bu sebeple şu an doktora gidemiyorum. Aynı problemi yaşayan, çözüm önerebilecek birileri varsa lütfen yazar mısınız?

Çağla
9 Ekim 2025 10:14
Ben bestıronmarka aldım yeni başladıkdemır ılacı,suanlık bir sıkıntı yok .
M
Minel E. ..
10 Ekim 2025 07:22
Demir ilacı bebeklerde kabızlık ve koyu renk kakaya sebep olabiliyor. Bunun dışınds olan problemler için bence farklı ürün deneyin . Benim bebeğimde devletin karşıladığı ilacı verdikten sonra ne yediyse kustu . Doktor önerisi ile wellcare marka aldık tadı da güzel rengi de beyazboyama yapmıyor ve kabızlıkda yapmıyor çok memnunuz 9 aylık kontrolünde de değerleri gayet güzel çıktı tavsiye ederim