Demir İlacı

99 görüntüleme
M

Merve N. K.

11 Eylül 2025 11:17
Osman hoca instagramda demir ilacı alırken dişte leke bırakmayan ürünler var demiş ama marka söylememiş ne olabilir acaba ne marka seçeceğiz
I

Ilknur K.

11 Eylül 2025 11:36
ben best iron kullanıyorum , sanırım sağlık ocağının verdiği damla leke yapıyor
E

Elif D.

Psikolojik Danışman

11 Eylül 2025 12:36
Ben kızıma Bestiron kullandım 1 yaşına kadar. Sonra bıraktık. Herhangi bir renk değişimi yapmadı. Üzerine bardakla su içmek ön dişleri temizler ve düzenli diş fırçalama rutini ve sağlıklı beslenmeyle sağlıklı dişleriniz olur 🙂
F

Fatma S. ..

11 Eylül 2025 13:07
Sidefer kullanıyorum. Şuan 3.5 yaşında olan kızımada onu kullanmıştım dişlerinde hiç lekelenme falan olmadı. Ama 12. Aydan sonra gece beslenmesini kesmek, emziği uzun süre kullanmamak gerekiyor onu da unutmayın onlarda çürük yapıyor.
M

Merve N. K.

11 Eylül 2025 13:08
Bebeğim daha 4 aylık üzerine su içiremeyeceğim emzik hiç tutmadı söylediklerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim ☺️🙏🏻
İ

İpek B. Z.

11 Eylül 2025 13:31
Sidefer cok iyi. Bestironun tadı portakal gibi ama kötü, benim bebeğim kullanamadı. Doktor Sidefer tavsiye etti, cok memnunum. Alırsanız dolapta saklanacak. Tek eksisi bu bence, bir yere giderken yanimiza alamıyoruz.
M

Merve N. K.

11 Eylül 2025 13:35
Çok teşekkür ederim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir