Demir Düşüklüğü
85 görüntüleme
G
Gamze B.
5 Ocak 2026 19:11
Merhaba, bebeğim 11 aylık demiri oldukça düşük bestiron veriyorum bi etkisi olmadı.Doktor newvit deneyin dedi onuda çocuk öğürmekten içemiyor başka bir doktor lacfiron önerdi kullanan var ise içimi kolay mı bir de toz bir ilaçtan bahsediliyor kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
S
Songül Ö.
5 Ocak 2026 19:25
Biz de de aynı problem var. 22 aylık oğlum. Neredeyse 6 ay Bestiron kullandım ama demiri hala sınırda. Doktorumuz kullanmanıza gerek yok dedi ama içim rahat değil
G
Gülcan Ş.
5 Ocak 2026 19:25
Merhaba çok geçmiş olsun dedıgınız ilaçları ben ilk defa duydum sadece soru sormak istedim bestironu 4 aylıktan 11 aylığa kadar hep kullandınız mı
G
Gamze B.
5 Ocak 2026 19:31
Merhaba 4 aylıkken oceanla başladık 5.ayda bestirona geçtik içeriği temiz diye 11 aylık hala kullanıyoruz fakat çok düşük olduğundan mı bilemiyorum bir etkisi yok iştahsız,huzursuz uykuya zor geçiyor demir düşüklüğünde yaşanan problemlerin hepsini yaşıyoruz
G
Gamze B.
5 Ocak 2026 19:33
İştahı iyiyse ondan gerek yok demiş olabilir et vb tüketiyorsa zaten yükseliyor
H
Hatice E.
5 Ocak 2026 19:36
Biz 5 aylığız sidefer kullanıyoruz . Kusma öğürme vs olmadı. Tadını seviyor. İçerisinde toz şaseyi şişeye boşaltıp iyice çalkalıyorsunuz buzdolabında saklıyorsunuz. Doktorunuza sorarak deneyebilirsiniz

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
6 Ocak 2026 12:36
Merhaba; kullanılan takviyeler anında etki göstermez, bir süreç gerekir. Doktorunuzla ortak bir karar vererek ilerlerseniz hem doktorunuz hem de sizin açınızdan takibi, önlemi daha kolay olur. Tavsiye üzerine ne bebeklerde ne de yetişkinlerde besin desteği kullanmak doğru değildir🌺