Demir Damlasi Sonrasi Sulu Yeşil Kaka
55 görüntüleme
S
Sinem Y.
2 Kasım 2025 01:28
4.5 aylik bebeğime aile hekimliğinin verdiği vegaferon demir ilacını kullaniyorum. Çocuk su gibi kaka yapiyor. Rengi de yeşil.
Geceleri kaka yapmazdi, kivranarak uyaniyor gece boyu 3 kez falan kaka yapiyor o da boynuna kadar cikiyor.
Demir ilaci sonrasi benzer seyleri yasayan varmi? İlacin bi ozelligi oldugunu 10 gune kadar gececegini okudum ama bilemiyorum. Normal mi yoksa demir ilaci mi dokundu sizce ?
1 haftadir kullaniyor ama cok ishal olunca veremedim 3 gundur elim gitmedi ilaca
Geceleri kaka yapmazdi, kivranarak uyaniyor gece boyu 3 kez falan kaka yapiyor o da boynuna kadar cikiyor.
Demir ilaci sonrasi benzer seyleri yasayan varmi? İlacin bi ozelligi oldugunu 10 gune kadar gececegini okudum ama bilemiyorum. Normal mi yoksa demir ilaci mi dokundu sizce ?
1 haftadir kullaniyor ama cok ishal olunca veremedim 3 gundur elim gitmedi ilaca
B
Betül ..
2 Kasım 2025 01:36
Biz Bestiron kullanıyoruz kakasını yeşil ve biraz yapışkan kıvamlı yapıyor ama kaka sayısı normal 3 günde 1 falan. Devletin verdiklerini önermiyorlar genelde
G
Gülcan Ş.
2 Kasım 2025 04:52
Bende vegaferon kullanıyorum aşşırı kabız oldu dün bıraktım vermeyi çünkü asla rahat degılde çarşamba günü başka bir doktora sorcam başka ne öneriyorlar diye
S
Sümeyra s.
2 Kasım 2025 05:39
Demir damlasını oce**...Marka kullanıyorum ne kabızlık ne ishal yaşadım sadece rengi değişti tavsiye ederim