Demir Damlasi Sonrasi Sulu Yeşil Kaka

55 görüntüleme
S

Sinem Y.

2 Kasım 2025 01:28
4.5 aylik bebeğime aile hekimliğinin verdiği vegaferon demir ilacını kullaniyorum. Çocuk su gibi kaka yapiyor. Rengi de yeşil.
Geceleri kaka yapmazdi, kivranarak uyaniyor gece boyu 3 kez falan kaka yapiyor o da boynuna kadar cikiyor.
Demir ilaci sonrasi benzer seyleri yasayan varmi? İlacin bi ozelligi oldugunu 10 gune kadar gececegini okudum ama bilemiyorum. Normal mi yoksa demir ilaci mi dokundu sizce ?
1 haftadir kullaniyor ama cok ishal olunca veremedim 3 gundur elim gitmedi ilaca
B

Betül ..

2 Kasım 2025 01:36
Biz Bestiron kullanıyoruz kakasını yeşil ve biraz yapışkan kıvamlı yapıyor ama kaka sayısı normal 3 günde 1 falan. Devletin verdiklerini önermiyorlar genelde
G

Gülcan Ş.

2 Kasım 2025 04:52
Bende vegaferon kullanıyorum aşşırı kabız oldu dün bıraktım vermeyi çünkü asla rahat degılde çarşamba günü başka bir doktora sorcam başka ne öneriyorlar diye
S

Sümeyra s.

2 Kasım 2025 05:39
Demir damlasını oce**...Marka kullanıyorum ne kabızlık ne ishal yaşadım sadece rengi değişti tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir