Demir Damlası

123 görüntüleme
A

Ayla A.

29 Aralık 2025 10:46
Kızım bugün 4. Ayına girdi çopunluk ile anne sütü ile besliyorum ( son 2 aydır mamayı çok nadir veriyorum) doktorumuz demir ilacı yazdı Ferıch damla acaba en iyisi bu mu başka bi arkadaşımız sidefer kullanıyor. Ferıch damla kabızlık yaptı mı ya da sidere içeriğinde bi madde varmış sodyum bişi hatırlamıyorum şimdi ona kötü dediklerini gördüm internette. Siz ne kullanıyorsun ve sidefer ile Ferıch hakkında ne düşünüyorsunuz
G

Gonca S.

29 Aralık 2025 11:08
4 aylık anne sütü alan bı bebeğe demir ilacı nasıl verılır daha 4 aylık depoları zaten dolu 6 aya geldıgunde tahlıl yaplır eger ki ıhtıyacu varsa kullanılır ben kullanmıyorum kullanmucamda ıhtıyac halınde belkı
S

Setenay K.

29 Aralık 2025 11:20
Merhaba canim. Ben sidefer kullandim doktorum onu yazmisti. Diğer markayı hic duymadim. Ama sideferde bebeğimde kabızlık yapti açıkçası.baska ürünlerde denedim ama genelde demir ilaclari kabızlık yapti. Beyaz renkli olduğu dişlerde leke yapmadığı icin tercih etmistim. Ama bir sekilde kullanmamız gerekiyor çünkü 4.aydan sonra depolar boşalıyor ve mamada da olsa yeterli demiri alamıyor ki demirde cok önemli hem iştah icin hem de zekası icin. Anne sütünde zaten demir yok. Cok kotu içerikler olmadıktan sonra doktoruna güveniyorsan onun verdiği ilaçtan devam edebilirsin bence
Ö

Özge A.

29 Aralık 2025 11:25
Bizde sidefer kullandık hiç kabızlık yapmadı
Merve K. .

Merve K. ..

29 Aralık 2025 11:37
Wellcare kidsfer kullanıyorum hiç kabızlık yaşamadık biz
Ç

Çağla y.

29 Aralık 2025 11:45
Fermix kullanıyoruz ilk başladığımızda kabızlık yaptı doktorumuz bırakmayalım uzun sürerse probiyotik kullanalım demişti 3-4 gunu gecen kabizlikta ben bir yemek yasigi zeytinyagi icirmistim bir ay kadar bu surec devam etti.Demiri disaridan direk alnafiklari icin eksikligi ciddi sorunlara yol aciyor bu yuzden hic kesmedim .
G

Gülsüm Ç. ..

30 Aralık 2025 06:49
Bize de doktorumuz ferrum verdi kullanan var mı acaba
Melis G.

Melis G.

6 Ocak 2026 08:20
Gonca hanım anne sütünden yeterli demiri alamaz bebek siz her gün düzenli olarak demir takviyesi alıyor musunuz mesela? 4. Ayda başlamak doğru, biz bestiron kullandık çok memnunduk.
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ✅.

6 Ocak 2026 08:52
Ben ocean microfer kullanıyorum 🙌

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir