Demir Damlası

190 görüntüleme
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

24 Haziran 2025 19:38
Bebeğime devletin verdiği demir ilacı vegaferon verildi ilk gün verdiğimde sırt üstü yatırdığımda bir yerleri ağrıyo gibi ağlıyordu emmesi azalmıştı ve fışkırır tarzda kustu 2. Gün de aynı belirtiler olduğu için ilacı kullanmaktan vazgeçtim. Sağlık ocağımın tavsiyesiyle ferrum damlaya başladık onda da ağız çevresinde döküntüler oluştu, en son olarak ocean microfer damlaya başladık bunu kullandıktan sonra da bebeğimin kaka sayısında azalma oldu normalde gün içerisinde 5-6 bazen daha fazla kaka yapıyordu ama demir damlasına başladığımızdan beri günde 1-2 kaka yapıyor normal mi acaba yardımcı olabilir misiniz bana? Teşekkür ederim.
A

Aslihan Ö.

24 Haziran 2025 19:42
ben de ocean kullanıyorum. bebeğin günde 1-2 kaka yapması gayet normal değil mi ya hu 😂 günlerce kaka yapmaması sorundur ama günde 1-2 gayet normal. benim oğlum 5 aylık bazen gün aşırı yapıyor kaka.

onun dısında bir alerji, huzursuzluk vs yasamadık biz bu damlada
E

Ecem N. G.

24 Haziran 2025 19:44
Biz de bu damlayı kullanıyoruz ama oğlumun ferritin değeri 4 geldi hemoglobin 10.2 ye düşmüş ne kullanmalıyım
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

24 Haziran 2025 19:46
İlk bebeğim bende normal mi değil mi bilmiyorum kafamda soru işareti vardı bi sormak istedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir