Deliksiz Uyku

83 görüntüleme
B

Belkıs Z. ..

13 Eylül 2025 21:19
Merhabalar hocam Instagramdan yazınca malum herkese ulaşamıyorsunuz. Buradan yazınca sizden cevap alana kadar başka mesajlar alıyoruz ve siz de yanıtladım zannedip yazmıyorsunuz. 12 aylık deliksiz uyku yoksa bozucu bir durum vardır diyorsunuz ama ne olduğunu bulamıyoruz. Aç değil, bağırsak sancısı yok, üşümüyor da pişmiyor da sıcaklık ideal. Sürekli emmek istiyor bu durum çok yorucu olmaya başladı. Bir umut chatgptye sordum ayrılık kaygısı olabilir diyor, ever çok yapışık sürekli emmek istiyor, gündüz bacağımdan düşmüyor vs.. Ya sorduğum için cevaba inanmak istiyorum ya da gerçekten öyle. Chatgptye sormam da ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama işte.. En azından ne yapmalıyım? Ne tavsiye edersiniz?
D

Duygu E.

13 Eylül 2025 22:02
Benim kızımda beş buçuk aylık uyumuyor çığlık atarak uyanıyor on dk sonra, her şeyi denedik olmuyor ChatGPT bize de aynısını söylüyor ayrılık kaygısı yanında yatıyorum yine çığlık çığlığa ağlıyor derdi ne çözemiyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir