D Vitamini ve Demir İlacı
106 görüntüleme

Yağmur Y.
7 Ocak 2026 12:01
Ferrum hussman demir ilacı ve sağlık ocağının verdiği D vitaminini kullanıyoruz ancak degerleri yine dusuk cikti aile hekimimiz ocean önerdi kullanan var mı temiz içerikli mi güvenli mi ?
K
Kübra
7 Ocak 2026 12:06
Biz oceanun demir ilacını kullanıyoruz hem temiz hemde sağlık ocağının verdiği kadar ağır değil D vitamini de ocean damla şeklinde demir ilacı spreyli
G
Gdkmc
7 Ocak 2026 12:06
D olarak temiz içerik içinde sadece d vit ve zeytinyağı var demir ilacı olarak da oceandaj daha temizleri var ama bende Ocean kullanıyorum
A
Arzu.G
7 Ocak 2026 12:07
Ocean d vitamini ve demir damlası kullandık ilk 9 ay .ikisi de temiz içerikli. D vitaminini spreyle değil damlayla verin biz o hatayı yaptık ve d vitamini düştükçe düştü daha yüksek değerli markayla tedavi dozuna başladık.demir damlası için de aynı şekilde tedavi dozu yüksek olması gerektiği için maalesef ocean yeterli gelmiyor.yeterli miktari vermek için şişeyi bir haftada bitirmeniz gerekli öyle bir orandan bahsediyorum. Haliyle epey maliyetli.o yüzden ikisini de farklı marka kullanıyoruz şuan .dozuna dikkat ederseniz gayet temiz ve tadı da güzel oceanlarin
A
Arzu.G
7 Ocak 2026 12:09
D vitamininde sorun yok ama demir damlasi tat bastırmak için oldukça aromalı yapılmış o yüzden damlalık dozlar yeterli gelmiyor

Yağmur Y.
7 Ocak 2026 12:12
Benim oğlan 9 aylık değerleri çok dusuk ocean önerilince mantıklı geldi

Yağmur Y.
7 Ocak 2026 12:13
Bide oğluma D vitamini çocuk doktorunun ihmalkarligi yüzünden2 aylıkken başlandı
B
Burçin A.
12 Ocak 2026 18:08
D vitamini ve demir ilacını kullanmaya başladık 3. Günde huzursuzluk gaz mukuslu kaka yaptı