D Vitamini Takviyesi

220 görüntüleme
Y

Yelda S. A.

4 Eylül 2025 22:43
Merhaba, yenidoğan kontrolünde verilen D vitamini takviyesinin (pedia-D) ayçiçek yağlı olduğunu öğrendim. Zeytinyağ bazlı bir d vitamini takviyesi arayışındayım. Kullanan memnun kalan temiz içerikli önerileriniz varsa çok memnun olurum.
E

Emine T. ..

4 Eylül 2025 22:47
Ben ocean kullanıyorum hatta sabah erken saatlerde verdiğimde gece uykusuna sanki daha rahat geçiyor bu da aslında vitamin doğru işlev gösteriyor demektir
S

Sema

4 Eylül 2025 22:47
Ocean zeytinyağlı alabilirsiniz
Seçil A. K.

Seçil A. K.

5 Eylül 2025 01:12
Ocean çok iyi sabah aç karnına verilmeli
S

Songül Ş.

12 Eylül 2025 17:41
Ben sundex kullanıyorum çok memnunum zeytin yağlı ve organik
C

Cansu Ş.

23 Eylül 2025 13:04
Ocean d vıtamınını kaç damla kullanmak gerekir
A

Aleyna Y. ..

23 Eylül 2025 19:08
Ocean kullanıyorum bende fısfıslı olan başlığıyla 1 fıs sıkıyorum
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

23 Eylül 2025 23:43
Wellcare 400 lük 1 fıs
S

Selma Y.

25 Eylül 2025 23:59
Ocean kullanıyorum bende uzunca araştırdıktan sonra karar verdim iyi ki almışım. Devletin verdiğini kullanıyordum hem damlatması çok zordu hemde onu verdiğim gün çığlık çığlığa ağlıyordu bırakınca kesildi ağlaması. Ocean püskürtmeli zaten çok kolay oluyor şimdi gelip kendisi ağzını açıyor ne olduğunu bile anlamadan yutuyor 😂Sanırım ucu hoşuna gidiyor. Ve içeriği temiz bana göre zeytinyağı kokuyor. Devletin verdiğinde ayçiçek yağı var diye biliyorum.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

26 Eylül 2025 00:20
Ocean kullanıyorum kendi oğluma içeriği temiz. Araştırıp kendiniz karar verin daha doğru olur bir bakın derim.
E

Elçin G.

26 Eylül 2025 00:35
Ocean kullanıyorum. Sabah tok karnına 1 fıs. 1 yaştan küçükse 400ıu , 1 yaş ve üzeriysen ve önemli bir sağlık sorunu yoksa 600ıu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir